היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הקטנה מתלוננת על כאבי ראש, כבר יותר מחודש, עם כל ההיסטוריה שלה זה מפחיד אותי. יש לנו תור לנוירולוגית רק בספטמבר, אין לרופאה הזו תורים לפני עשיתי עכשיו מיליון טלפונים ואפילו שיש לנו ביטוח שיא אי אפשר לקחת אותה לשר"פ. איזה !@#@!
היינו במרץ אצל הנוירולוגית הזו ואנחנו צריכים לחזור אליה בספטמבר עם התשובות לבדיקות (שהתורים לבדיקות זה ביולי ואוגוסט) ואני לא יכולה ללכת לרופא אחר כי אז לא אוכל לחזור אליה בספטמבר כי זה יתנגש בריבעונים.
אוףףףףףףףףףףףףףף, מה עושים??? בקצב הזה אני עוד אקח אותה למיון
24 תגובות
עמוד 1
אני הייתי משיגה את הרופאה עצמה ומבקשת לבוא בין התורים בגלל המצב או מבקשת ממנה הנחייה מה לעשות.
אולי מיון זה לא רעיון כ"כ רע... ככה לפחות יעשו את הבדיקות הדחופות ואת תוכלי קצת להרגע
גם אני חושבת כמו הבנות. תנסי להשיג את הרופאה עצמה, ואם זה לא יתקדם, תקחי אותה למיון. שתרגיש טוב מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
גם אני חושבת שלפעמים עדיף ללכת למיון שם הם עושים את כל הבדיקות במקום תרגישו טוב ]
ללכת למיון או לרופאה פרטי. עדיפות לאופציה השניה מבחינתי
תודה בנות
אם את לוקחת אותה למיון אז רק בתחילת-אמצע השבוע ובשעות הבוקר! (ז"א לא בחמישי-שישי-שבת) אם יחליטו שזה חמור מספיק ע"מ להשאירה במיון - הבדיקות תבוצענה מהר יותר וזו הרי מטרתך... יש דברים שעדיף לא לשחק איתם, אם מרגיש לך שיש כאן משהו שהוא לא תקין - עדיף לבדוק! את אמא שלה ואת יודעת!
מקווה לתשובות תקינות
מחזקת את דעתן של הבנות, תנסי השיג אותה אישית, אין לך במקרה את מס' הנייד שלה? או כתובת מייל? במידה וזה לא ילך, אל תזניחי, תקחי אתה למיון.
אני לא מכירה את ההסטוריה, מה קרה?
תודה
אני היתי לוקחת אותה למיון עוד היום לא יתכן שבאמת ילדה בת שנה וחצי תשב ותסבול מכאבי ראש
אם היא מתלוננת בתדירות גבוהה הייתי מבקשת הפניה מרופא ילדים\משפחה למיון... שתרגיש טוב!!! כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
לא שמתי לב שהיא בת שנה וחצי.. אני גם הייתי לוקחת הפנייה מרופאת המשפחה וניגשת עוד היום למיון. עם דברים כאלה, במיוחד עם היטוריה כזו, אסור להזניח מאמי, אפילו לא לרגע אחד
גם אני חשבתי על השאלה של רינת.... איך את יודעת שכואב לה הראש?
היא אומרת שכואב לה הראש? אולי זאת השפעה של העיניים בכלל?
בכל אופן הייתי לוקחת לרופא משפחה ומתייעצת מה לעשות בעקבות ההיסטוריה שלה
שתרגיש טוב
אין על אינטואיציה של אמא! לכי לפי הרגש שלך..ואם את לא משיגה את הרופאה לכי למיון..בע"ה תקבלי תוצאות תקינות ותביני שדאגת יתר על המידה..
אני גם הייתי הולכת למיון. לא הייתי מחכה 3 חודשים! ורק שתדעי שרק אבל רק מי שמרים כסאות במדינה הזו מקבל משהו! לאחותי מצאו פתאום מתחת לאדמה תור לMRI מהיום למחר אחרי שהיא הפכה שולחנות! הכל הכל אפשרי! אין דבר כזה!
אני מחכה ליום חמישי לדבר עם הנוירולוגית ואח"כ נראה מה עושים.
אנחנו רואים שכואב לה הראש, גם כי היא דופקת על הראש ובוכה וגם היא מראה לנו על הראש ואומרת "איה" , וגם היא מצמידה את הראש לחלון ופשוט נחה (וזו ילדה תזזיתית). לא יודעת, רואים שכואב לה הראש.
היא הייתה אצל רופא עיניים לפני חודשיים בערך ואמר שהכול תקין.
הרופאת ילדים אומרת שזה יכול להיות מהשיניים ובגלל זה חיכינו עד עכשיו, אבל שאלתי הורים ורופאים וכל מי שנתקלתי בו בשבוע האחרון והם אמרו שלא שמעו על דבר כזה, אז התחלתי להלחץ, במיוחד שזה לא עובר.
שיהיו רק בשורות טובות
אקמולי עוזר להעביר את כאב הראש?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לא, אקמול לא עוזר. אני לא בטוחה עם זה התקפים של כאבי ראש שבאים והולכים או שכואב כל הזמן והיא מתלוננת רק כשמתגבר
בהצלחה שתרגיש טוב
בהצלחה מאמי ותעדכני בבקשה, אין על אינטואיציה של אמא