ללכת לרופאה או שזה נורמלי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חני בחצי שבוע האחרון עושה קקי המון פעמים, ונוזלי מאוד ברמה שבורח לה מהטיטול. היא רק יונקת בלי שום תוספת עדיין. היום החלפתי לה איזה 4 פעמים את הקקי הנוזלי הזה.

נורמלי או מדאיג?

אני מציינת שפרט לזה היא מתנהגת בסדר גמור, מחייכת צוחקת ומתהפכת :)

מה אומרות?

8 תגובות
עמוד 1
  • אולי את התחלת לאכול יותר פירות קיץ?
    יש לקקי הזה ריח חריף?

• תוכלי אורז ותפוחי אדמה
    יכול להיות שאת אוכלת עכשיו הרבה פירות וירקות שיש בהם מלא סיבים וזה גורם להם לעשות קקי כזה

• יצאו לה שיניים?? יכול להיות יציאות רכות מרובות בגלל בקיעת שיניים

]
    ]
  • גמני חושבת שיש מצב שזה בגלל שיניים...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שיעבור מהר

• גם לי יש הרגשה שיש שיניים בדרך
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • ייתכן וזה שיניים אבל תמיד טוב לעשות בדיקת צואה..אם זה ממשיך לה יותר מידי זמן..
    תתייעצי עם הרופא\ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה