שימרו על עצמכם ועל משפחתכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש נטיה כזו לחשוב ש"לי זה לא יקרה" ש"אני מוגן" וש"זה תמיד קורה אצל אחרים".

אז לא. תאונות דרכים קורות לכולם. הבוקר נסעתי באוטו ובשוליים נסע לו קטנוע. עקפתי אותו בזהירות וראיתי שהוא עם הפלאפון ביד! מסתכל בפלאפון! ורק שבוע שעבר נהרג לי שכן אופנוען
8 תגובות
עמוד 1
  • לגמרי לגמרי מה שאמרת

• כמה שאת צודקת

• כל כך נכון!
    [center]
  • את כל כך צודקת כל יום שאני נוסעת ללימודים אני מתפללת לחזור בשלום.. אנשים נוהגים כמו בהמות בכביש

]
    ]

• את צודקת, צריך לנהוג בזהירות, אבל לא משנה כמה אנחנו נשתדל תמיד יש אידיוט אחד שהורס לכולם.

קרה לי פעם שנסעתי לכיוון כפר סבא אצלנו בכביש, רכב יצא מיישוב אחד ולא שם לב שמהכייון השני מגיע רכב, נכנס לו לנתיב, והרכב השני ברח מהאוטו (ומזל שהיה נתיב האצה) ונכנס מולי במסלול שלי, שלמזלי הייתי עוד טיפה רחוקה והוא הצליח לחזור לנתיב בחזרה, בנס לא קרה כלום, ומה אני רואה?, הדפוק שכמעט רצח את כולנו מדבר בטלפון!!!!! הייתי בהלם, היה איתי טרמפיסטית, הסתכלנו אחת לשנייה ולא האמנו למה שראינו!
    רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה