היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מצטערת על הרגע שהזמנתי יהיו ההורים שלי ואחי ההורים של בעלי וייתכן גם אחותו וחבר שלה זה יוחלט ברגע האחרון מה אתן חושבת? תפריט חלבי כי חמותי שומרת בשר חלב.. חשוב שיהיה מגוון ומרשים
מרק יוגורט קר עם מלפפונים, שום, שמיר וצנוניות עם קרחוני יוגורט קטנים. לחמניות שום ובזיליקום פוקאצות קטנות ממולאות בבולגרית ואנטי פסטי.
כדורי מצופים בפפריקה מתוקה, שברי אגוזים, עירית ובזיליקום. סלט עלי בייביס עם נקטרינות מקורמלות סלט עגבניות שרי, זיתים שחורים ובזיליקום
גלילות חצילים מטוגנות עם מוצרלה ברוטב עגבניות עשיר. פסטיצ׳יו (מאפה פסטה איטלקי) קינוחים פנה קוטה וכנראה גם טרמיסו אישי
9 תגובות
עמוד 1
תקשיבי אני לא באתי ממטבח גורמה כזה, אין אצלנו דברים כאלה נגיד אם זה בופה חלבי אז זה פסטות פוקצ'ות בורקסים פיצות מוקרמים סלטים סגנון כזה, אפילו להוסיף גם סושי...... אם הם אוהבים את הסגנון שאת מכינה לכי על זה.....
ממממממממ........ ב 4 מילים גולי - - נשמע מאוד פשוט להכנה!!!!
גם אני אישית פחות מתחברת לגורמה אבל את בשלנית מעולה!!!!!! ונראה לי קצת יותר מידי אוכל לא!? בכל מקרה אל תקרעי את עצמך!! אני במקומך עושה כמה עוגות ומכניסה להקפאה וביום של בחנוכת בית מפשירה
אוי מאמי נשמע גורמה גורמה גורמה
תודה בנות
מיטל ברור!!
נטלי וטלי, ככה אני מבשלת לא מכירה משהו אחר ותמיד מארחת בסגנון הזה נופר חחח רעיון טוב
יאמייייי
נראה לי המון... תהנו :) ושיהיה ישוב טוב בדירה החדשה [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
תקשיבי מאמי.. אם היית הולכת למאסטרשף בדוק היית לוקחת!!! תגידי,מזה הכישרון הזה?!מזה האוכל הזה!? כל מה שרשמת זה כל הדברים שאני אף פעם לא יודעת מהם בתפריטים של המסעדות... אבל בכל זאת נשמע טוב.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."