היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הרטבת הלילה של להב מחמירה מרגע לרגע השבוע היא פספסה כל לילה - פעמיים!! היא תמיד עושה פיפי לפני השינה ונרדמת במיטה שלי . שעתיים אחכ מרימים אותה לפיפי ועוברת למיטה שלה. אז כל לילה באנו לקחת לפיפי והיה מאוחר מדי. אז החלפנו סידרנו והעברנו למיטה שלה ובבוקר קמה וגם שם רטוב ומפושתן.
ובעלי אומר שאין מה ללכת לקושניר כי הזמזם זה בולשיט. אני פשוט אקח אותה לבד וזהו!! והכי כואב לי שזה לא מעניין אותה בכלל שנראה שאפילו היא התייאשה..
תגידו יש סיכוי שזה קשור לבקע? ברגע שיפתר גם הרטבת הלילה תיפתר?
4 תגובות
עמוד 1
היי. מעניין מה שאת אומרת... אחיינית של בעלי תהיה בת 6 החודש. היא ישנה עם פול אפס. לפני כמה חודשים היא עשתה ניתוח לבקע. אני אשאל את גיסתי אם זה השפיע.
במחשבה שניה לא בטוח שזה קשור כי הבת הגדולה שלה גם הרטיבה עד מאוחר ולא היה לה בקע.
אני הייתי פונה לקושניר הזמזם עוזר להרבה ילדים כדאי ללכת ולהתייעץ זה לא מזיק.
מזה קושניר ומזה הזמזם הזה? "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"