ז'לא שאני קנאית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל.........
    אני שומעת לפעמים על סיפורי לידה כ"כ קלים ונעימים שהכל עבר בכיף....
    ושואלת את עצמי, למה רק אני נקרעתי, בכיתי, היה לי קשה מאודדדדדדד ולאחרות הכל זרם?! ברור שהכל משמיים ושאסור לשאול שאלות, כי ככה אלוקים מחליט ומי אני שאחליט עבורי, אבל עדיין... קשה לי לשמוע על נשים שהיתה להן לידה קלה.
    אולי אני רעה שלא יכולה לפרגן?
    אני כן מפרגנת, אבל בפנים....

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
19 תגובות
עמוד 1
  • ממי אני מבינה אותך לגמרי כי אני במצב כזה מכל לידה וגינאלית שמתוארת
    אני את 2 הבנות ילדתי בקיסרי
    לא חוויתי צירים ירידת מים חדר לידה לחיצות
    באתי נכנסתי הכניסו אפידורל הוציאו ותפרו
    זה מרגש מאוד מאוד מבחינתי זה לידה אבל אחרת.
    ועדיין הייתי שמחה גם ללדת וגינאלית פעם אחת רק כדי להרגיש את העוצמה המדוברת
    אצלי זה כבר לא יקרה

• אוי לא רוצה להיזכר xx(] מפחדת מהקרב ובא

• מאמי תראי..גם לי עלתה השאלה הזאת המוןןן פעמים,ובמיוחד לאור מה שעברתי אחרי הלידות שהראשונה היתה בפגיה והשני היה כמעט חודש בטיפול נמרץ,מבטיחה לך שהיה לי המון זמן לשאול את עצמי למה אני עוברת כאלה דברים,למה יש אימהות שבאות יולדות ואחרי 48 שעות הולכות הביתה ורק אני בחיים לא הרגשתי מזה להשתחרר אחרי לידה עם סלקל קטן והתרגשות כל כך גדולה..
    אז פשוט אחרי הרבה מחשבה עניתי לעצמי שכל אחת עוברת מה שנגזר עליה..
    לדוגמא את רואה מישהי שמאוד הולך לה במשהו אבל את לא יודעת שבדבר שאת טובה בו-היא גרועה.. (מקווה שהבנת)..
    זאת.אומרת שאם אלוקים נתן לי לעבור כאלה דברים קשים או במקרה שלך-לידה קשה,את פשוט תתמודדי פחות אחר כך,כי כל אחד מקבל בצורה שונה את מנת ה"צער" שנכתבה לו...
    זאת בכל אופן התשובה שחיזקה אותי מאוד,מקווה שגם אותך...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותזכרי כמה היו מוכנות לסבול את.הלידה הכי קשה העיקר להתחלף איתך

וואי זה יצא ארוך..
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • אני מרגישה כמוך אבל לגבי לידות טבעיות..
    אני עברתי צירים קשים מאוד ובכלל לידה נורא טראומתית (עד היום מלקקת ת'פצעים..)
    ודווקא כשהגעתי לפתיחה 10 הכניסו אותי לקיסרי..
    אז כל פעם שאני שומעת על לידה רגילה יש לי משהו מבפנים שאומר לי "העולם הזה לא פייר.."

• יקירתי, תרגישי טוב עם עצמך....

מי שלא חוותה לידה טבעית (ועברה קיסרי) אין מצבבבב שלא חושבת כמוך
    אני עברתי קיסרי אחרי שכל ה9 חודשים חלמתי אך מניחים את האוצר הזה עלייי
    והחלום התפוצץ בקיסרי שעשו טובה שהראו לי אותה..
    בעזרת השם נזכה לעוד הרבה לידות קלות מהירות וטבעיות

ממילנד, אתמול היתי בשיעור תורה ובדיוק על זה עשו את השיעור על לידות
    והרבנית הסבירה את זה בצורה כל כך מרגשת שפשוט פרצתי בבכי
    על לידות ארוכות, סיפרה לנו ממש את הדו שיח של הקדוש ברוך הוא והנשמה שאמורה להיוולד
    השם אומר שהגיע שעתו לרדת אל עולם העשייה והנשמה לא רוצה לרדת כי טוב לה מתחת כסא כבודו והקדוש ברוך הוא משכנע אותה לרדת שהוא מראה לה את כל הדברים היפים בעולם כגון: ראי איזה משפחה חמה ואוהבת, ראי איזה שבת מענגת, שלוש רגלים חגים כ׳כ יפים, וככה עד שהיא מסכימה לרדת ואז הוולד יוצא אל אוויר העולם...אז ככה למי שיש לידות ארוכות שיבינו למה
  • תודה על התגובות..
    אתן מקסימות

• אוייי... כל כך מוכר.... וזה ממש לא מצרות עין אלא מתוך רצון לזכור את הלידה כחוויה קלה וכיפית.

ינחם אותך לדעת שיש בנות שהיו רוצות לידה כמו שלך??

• חחח...
    ינחם אותי בזה שכל הבנות בישראל ילדו בשלום ללא כאבים ומכאובים בידיים בריאות ומלאות... אבל מה לעשות שלא אנחנו אלו שמנהלים את העולם?

• זאת בדיוק הגישה!!!!!!!!

תזכרי שאחרי הלידה הקשה קיבלת את איילה... אני בטוחה שזה שווה הכל!!!!
  • מימ אני כ"כ מבינה אותך.
    אני הגעתי לבית חולים ללידה רגילה הכל התחיל בתהליך טיבעי ירידת מים צירים והלידה התפתחה מאוד יפה אבל אז מיד אחרי האיפידורל התחילו בעיות ירד הדופק של אחת הבנות וככה ברגע הריצו אותי לחדר ניתוח.
    אני הייתי כולה בת 20 ילדה קטנה שלא מבינה מהחיים שלה כלום ורק בכיתי וכל הניתוח בכיתי שאני לא רוצה ותעזבו אותי אוף אני כותבת את זה ומתחילה לבכות.

בקיצור מה שרציתי לאמר לך שלא הכל הולך כמו שאנחנו מתכננים והכל מלמעלה ובסה"כ זה שווה כל דבר שאנחנו רואים את האוצרות האלה.

• מוכר למישהי?

פשוט מדהים שרק עכשיו מישהי העלתה את זה בפורום ! מסכימה עם כל מילה

וילות נופש

"הפחדנים מתים זמן רב לפני מותם."
    צימרים בצפון
  • אוווו עוד פעם פרסומים סמויים :\

• סוגשל מבינה אותך.
    גם אני מצפה ומקווה ללידה קלה, לא ילדתי אז עדיין אין לי את ה'קנאה' הזאת..
    אבל זה בהחלט מובן :)

• מאחלת לך מכל

• כאחת שעברה לידה קשה, וסבלתי מאודדדד מהתפרים, אני הכי מבינה אותך...
    אדווה 22- איזה הסבר יפה, התרגשתי מאוד ?
  • מימילה, אני מה זה מבינה אותך.
    אני אחרי הלידה הראשונה שלי הייתי בטוחה שאני בחיים לא אהיה מסוגלת לעבור את זה עוד פעם.....
    אבל הלידות אחר כך היו חוויות נורא מתקנות.
    אני לא אומרת שזה קורה לכולן, אני מכירה הרבה שכל הלידות שלהן היו נוראיות ומזעזעות אבל סד"כ לידה ראשונה היא הכי הכי קשה.
    אז בואי נקווה שמכאן והלאה זה רק ילך וישתפר........

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • הקדמתי אותי עם ההודעה שלך גם אני רציתי לרשום משהו דומה
    שזה ממש לא מקנאה פשוט גם את רוצה לחוות כזאת לידה וזה לגיטימי
    אני אוכלת את עצמי כל פעם מחדש אחרי טראומה של לידה ראשונה של מעל 20שעות בחדר לידה ופתיחה של 6 וחצי שנתקעה כל השעות האלה ובסוף קיסרי.
    ועוד אחרי זה הייתי בדכאון לידה 3 חודשים אז אני יכולה להבין אותך .
    העיקר שאנחנו עם האוצרות שלנו אבל תמיד נחזור לשאלה הזאת ונאכל את עצמנו למה אנחנו לא זכינו לזה אין מה לעשות זה מה יש

• בנות אתן ממש ממש מקסימות

• מאמי אני כל כך מבינה אותך.. אצלי ירדו מים וטסתי ישר למין השאירו אותי השגחה (בשמירת היריון) עשו לי אינפוזיה קיבלתי זריקה להבשלת ריאות (הייתי בשבוע 34) הייתה לי פתיחה 3 ולא התקדם כלום ואחר יום והתחילו צרירים התחלתי ממש לבכות ולצעוק הכניסו אותי לחדר לידה 12 שעות הייתי בחדר הלידה סבלתי מצירים משהו כמו 5 שעות אחרי זה עשו לי אפדורל+ זירוז.
    ברע שאחנו רואים את האוצרות שלנו אנחנו שוכחות מהכל כל וזה היה שווה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה