אין לי כבר סבלנות..........+שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מהבוקר זה המשפט שדניאלה אומרת וזה בהקשר של החופשה כאמור יום חמישי אנחנו בשעה שבע בבוקר יורדים לאילת איזה כייף
    על הבוקר דניאלה אומרת לי אוףףףףףףףףףף אמא מתי כבר יום חמישי מתי החופש?
    אני מסבירה לה שיום שלישי יגמר וישאר רק יום אחד זה יום רביעי אז היא אוףףףףףףףףף אין לי סבלנות לחכות שיגיע כבר יום חמישי

6 תגובות
עמוד 1
  • לא! לא לשים לה! היא כבר בת 4!!!
    חברה שלי חזרה מאילת יום ראשון, והילד בין 2.7 והיסתדר יופי עם 2 עצירות.

לפני חודשים אנחנו ירדנו לאילת אומנם עם רכב, אבל עצרנו פעמיים, ועידן היה בין שנתיים וחצי וחא שמתי לו כלום!

פיפי לפני היציאה, ופיפי בכל עצירה.
    אחרת זה סתם יבלבל אותה.
    מה שקרה שפתאום אמא אומרת לה לעשות פיפי בתחתונים?!

תהנו בחופשה!

• אני עם אולגה
    עושים פיפי לפני שעולים עושים פיפי שיורדים

• לא! אל תשימי לה תחתוני גמילה! למה לך? היא כבר גמולה אל תשגעי אותה
    כשאנחנו הולכים לאיזה מקום ולאופיר יש פיפי ואין אפשרות אני אומרת לה תתאפקי והיא מתאפקת
  • ממש לא לשים לה היא גדולה !!!!!!!!

תעשו חיים

• תעשו חיים
  • קודם כל תודהנעשה הכי כייף שאפשר האמת שדניאלה סירבה ללכת לגן היום בגלל.שהיא היתה בטוחה שנוסעים היום מצחיקולה קטנה של אמא
    לצערי אני חייבת להשקות אותה במיים כמה שיותר מאחר ובבדיקת הדם של שבוע שעבר לטרום ניתוח התברר שיש לה תפקודי כליות טיפה גבוה קיבלתי הוראה
    מרופאת הילדים דחוף משטר מיים צאיך לאזן אותה עם זה אז אאלץ להשקות אותה במיים מקווה שנעבור נסיעה כייפית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה