בהמשך לשאלתי+עידכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז מי שיכולה ועברה גמילה ויכולה לענות בשירשור שפתחתי בנושא זה ממש יעזור לי לשמוע כמה דעות,אני עדין טירונית בנושא..

אז..אחרי שהחלטתי שזהו,אני גומלת אותה היום בבוקר ישבה פעם ראשונה בסיר ו..עשתה קקי ופיפי
    עכשיו השאלה שלי היא מה אני עושה מכאן?אני צריכה להוריד לה טיטול כל במה זמן ולשים אותה בשירותים?
    ואיך אני משלבת אתזה עם הגננת?
    תודה לכל העונות ויום טוב....
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
1 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאת צריכה לשים לה תחתונים. אם היא תעשה בטיטול בזמן שלא תשימי אותה לשרותים אז מה זה בעצם? כאילו זה נספג הרי, היא יכולה לא לשים לב
    למרות שהיא כן יודעת שהיא משתינה, למה לה ללכת לשרותים באמצע פעילות מהנה אם הכל נספג והכל טוב ויפה ונעים?
    אם את מורידה אז את שמה תחתונים. שהיא תדע לקשר למה בעצם כדאי לה ללכת לשרותים. (חוץ מלקבל צומי ומחיאות כפיים אם היא עושה שם פיפי).
    יש לנו פה בפורום- אנסטסיה, היא גמלה את הבן שלה גם בשנה ושמונה, והיא לקחה אם אני לא טועה כל 20 דקות לשרותים, יומיים, בשביל להעביר את המסר. וביום השלישי הוא הלך אצלה לבד.
    אממממ אני לא מצליחה לקחת כל 20 דקות. אני אשמה חחח. אבל בגלל שאני איתו בבית והוא לא בגן (אז בגלל זה אני לא יודעת מה עושים עם הגננת) פשוט למדתי כל כמה זמן בערך הוא רוצה, איזה סימנים יש לו בשפת גוף שהוא רוצה לעשות,
    ואז אני לוקחת אותו. האם הוא בהכרח משתין בסיר? לא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה