האם למישהי היה בהיריון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גודש בחזה?

פתאום הרגשתי מין גודש בחזה, מצד אחד מאוד הדאיג אותי מצד שני אני מנסה להרגיע את עצמי שזה בלוטת החלב.

החזה שלי מעט קיבל נפח עם היריון, והאמת דווקא אותו הצד בו היה תמיד יותר חלב בהנקות אצל ילדים הגדולים...

השאלה נוספת, האם רופא נשים יכול למשש ולדעת מה זה? דווקא היום יש לי סקירה מוקדמת ואני רוצה שרופא יבדוק.
5 תגובות
עמוד 1
  • יכול מאוד להיות שזה גודש מהחלב שנוצר
    בשביל השקט הנפשי שלכן תתיעצי עם הרופא - אבל לא ניראה לי שהרופא נשים ידע בדיוק מזה יש רופא מיוחד שכחתי את שמו

שיהיה בהצלחה ורק בשוורת טובות

• אני בדקתי את החזה אצל רופא נשים. אני מאמינה שהוא יוכל לעזור לך בנושא או לפחות לייעץ לך למי לפנות.
    רוב הסיכויים שזה אכן בלוטות החלב. אבל בשביל השקט עדיף להיבדק
  • אני לא בטוחה שרופא נשים יעזור, את צריכה כירורג שדיים לדעתי...

• לי היה!
    זה גם נהיה כואב אחרי יום יומיים מה שעוזר זה מקלחת חמה ועיסוי של הגודש
    אפילו תנסי להוציא קצת חלב כדי לשחרר את הסתימה בבלוטה שהתנפחה,
    אני קיבלתי אנטיביוטיקה ולא לקחתי כי הצלחתי לשחרר את הסתימה לבד במקלחת
    תנסי ורק אם זה לא יעזור תקחי

• אנגל, את מתכננת שהיה לך בהיריון???
    יכול להיות שיצא חלב בשלב כל כך מוקדם (שבוע 16) ???
    בהיריונות הקודמים לא היה לי וגם לא יצא חלב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה