שאלה מבלבלת. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי בעיה בשבועות של ההריון אני ממש מבולבלת מזה...
    אז ככה..
    תאירך הווסת האחרון שלי הייה ה 2\26 שזה אומר שאני אמורה להיות עכשיו ששבוע 15 וכמה ימים
    אך בבדיקה הראשונית של הדופק הרופא אמר שעובר לא תואם את השבוע ואני שבוע צריכה להוריד שבוע פחות(היתי 8 הוא אמר 7)
    ככביכול כאילו אני עכשיו 14 שבועות
    ואז הלכתי לשקיפות עורפית והוא בכלל רשם בדף שאני בשבוע 12 לפי האולטרסאונד
    שאני בכלל בטוחה שאני 13
    כל אחד אומר לי שמו אחר
    אני ממש בבלבלה רצינית כבר שיניתי פעמיים את התאריך של הסיקירה המוקדמת
    אפילו את האחות הכנסתי לבלבלה.. חחח
    בכל אופן קבעתי תור לרופא מומחה שהוא יקבע לי את השבוע סופית..

האם גם לכם קרה משו דומה חח כי כבר כמה שבועות אני מוצאת את עצמי בשבוע אחר.

נטלי.

שישי
3 תגובות
עמוד 1
  • חמודה אל תילחצי זה קורה - העובר סאמת יכול להיות קצת יותר או קצת פחות, וגם US זה דבר לא מדויק, אבל מה שכן. - חייבת להיות קביעה חד משמעית, לפחות לעכשיו, באיזה שבוע את.
    טב עשית שקבעת למומחה - שיסביר לך את המצב פעם אחת - לפי הווסת ולפי העובר עצמו, למה זה ולמתח לקבוע...
    אני בעצמי נאלצתי לעשות שתי סקירות בגלל שהעובר לא התאים, אבל אצלי זה מסיבות אחרות, אבל זה קורה.
    מקווה שהבילבול שלך ייגמר מהר :)

• כן גם אני עשיתי שתי שקיפיות ( שקיפות עורפית) בגלל הבעיה בשבועות
    טוב אני מקווה שהרופא יקבע בוודאות כי אני תלויה במה שהוא יגיד כדי לקבוע תור לבדיקות.
    שישי
  • גם לי הורידו שבוע
    הרופאה שלי הסבירה לי שהגיל מחושב לפי אולטרסאונד ראשון
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה