סקר הורדת שיער - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב בוקר טוב

בעקבות זיהום חמור שחטפתי מגילוח בבית השחי
7 תגובות
עמוד 1
  • תמיד גילחתי

• אני לא סובלת גילוח
  • אני עושה לייזר ואני ממש ממש מרוצה!
  • מכונה להסרה מהשורש
    כל שנה אני חושבת להסיר לצמיתות . יום אחד אני יעשה את זה ...
  • לי יש מכשיר שנקרא BELLALITE תוצרת הארץ אך נמכר רק בדיוטי פרי.
    הוא אמור להוריד לצמיתות כעבור אי-אלו טיפולים ביתיים, צריך בשבילו כמה נורות מתכלות שניתן להשיג רק דרך החברה (הם שולחים בדואר שליחים תמורת חופן שקלים), הוא לא מתאים לכולן, יש המון המון כיסתו"ח, אני רק אחרי הטיפול השני ואין לי מושג איך זה עובד לאורך זמן אבל על פניו זה יוצא הרבה יותר זול מכל המכונים למיניהם בפעמים הראשונות הטיפול לוקח שעה בערך (תלוי על איזה שטחים בגוף עושים)פעם בשבועיים (עד שהנורה נגמרת כעבור 750 הבזקים) ואח"כ הטיפול בהפסקות ארוכות יותר עד לניקיון מלא (כך בכל אופן נאמר).

• ליזר וזה מעולה
  • בבית שחי מגלחת
    בשאר הגוף עם מכונה
    גיסתי עשתה לייזר וזה פשוט כיף
    לא גדל לה בכלל שיער
    אני גם רוצה לעשות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה