היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
21 תגובות
עמוד 1
ואווווווווווווו מזל טוב!!!!!!!!!!!! איזה כיף שהלך לך מהר הפעם
ואייי מאמי!!!
ב"ה איזה כייף, שיהיה בשעה טובה
מזל טוב..
אמה
איזה כיף מאמייי!!!! המון המון מזל טוב !! שיהיה המשך הריון תקין קל וסקסי ובע"ה תצאי בידיים מלאות!!
שיהיה המון המון מזל טוב !! שיהיה הריון עגול קל ותקין !!!!
יאווווו איך הייתה לי הרגשה.... שיהיה במזל טוב!!!! ובהצלחה להריון קל ותקין ל-9 חודשים אמן!!!
תודה אהובות.... שרק ימשיך תקין ויכפיל את עצמו "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
וואוו איזה יופי, הייתה לי הרגשה שתהיה תוצאה חיובית, שיהיה המשך קל ותקין
מזל-טוב יקירה איזה כיף לקרוא הודעות כאלו ,שיהיה הריון תקין ועגול.
וווואו איזה יופי, מזל טוב!!! הסבל השתלם
איזה כייף לקרוא הודעה כזאת מאחלת לך הריון קל משעמם ותקין ,שתמיד תתבשרי ותבשרי בשורות טובות ומשמחות
" אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
תודה לכולן אני באמת מתרגשת... "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
איזה בשורה משמחת:) ואיזה מרגש מה שכתבת, כמעט ירדו לי דמעות מאחלת לך הריון קל, תקין ומושלם
הריון תקין ומושלם
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
איזה כייףףףףףףףףף שיהיה לך קל ותקין !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
בשעה טובה וצלחת שיהיה קל וכיף רגשת אותי מאוד
המשך קל תקין ומשעמם
תודה לכולן "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"