עזרה דחופה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא הייתי פה הרבה זמן , קודם כל רציתי לאחל מזל טוב להדסקה ומילנה שילדו, המון נחת מהאוצרות

8 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מבינה את השאלה שלך
    לדעתי ההמלצה היום היא לתהחיל טעימות רק מגיל 4 חודשים.
    בכל מקרה תיכנסי לאתר טיפת חלב ברשת ויש שם את ההמלצות המדויקות של משרד הבריאות מה לתת ומתי.
    אגב חלבון לא מגיע רק מבשר ועוף. יש גם בעדשים ובקטניות אז אפשר להוסיף את זה למרק...
  • בפשטות, השאלה היא אם להפסיק עם המנת מרק שהתחלתי לפני פחות מחודש, או לא?
    והאחות התכוונה ספציפית לעוף במרק...
  • אני לא הייתי מפסיקה במקומך,
    כבר התחלת..
    ואם היא אוכלת את זה יפה, וזה טעים לה..אין מה לדאוג להמשנת יתר,
    גם כך הם מורידים הכל כשהם מתחילים עם השיניים הותיאבון יורד להם

• היא אוכלת? היא נהנית? היא עולה במשקל?
    למה להוריד?
    ואם להוריד אז מה? לחזור לבקבוק?
    כל מנגנון ההתפתחות של הילד נועד להעביר אותו ממצב של הזנה מבקבוקים להזנה של אוכל רגיל - טרי שאנחנו אוכלים. אז עם כל הכבוד לאחות טיפת חלב - לא חוזרים אחורה. גם אם לבת שלך יש עודף משקל.
    זו דעתי בכל אופן
  • מאחר והמרק לא מחליף אוכל ואת ממשיכה עם החלב אין כאן שום בעיה לדעתי. ממליצה לא לתת עוד טעימות לפני גיל ארבעה חוד' וגם אז שיישאר כטעימות. אין לאן לרוץ... התחלה מוקדמת מידי יכולה להביא לכל מיני אלרגיות למזונות שונים וכמובן - הגוף עדיין לא מסוגל לפרק את כל המזון, לכן מדובר על תוספת טעימות...
    מעבר לזה - אין שום סיבה לתת לה קורנפלור אן היא אוכלת היטב ועולה יפה במשקל. קורנפלור רק מנפח, אין לו שום פלוס נוסף....
    נראה לי שהאחות התכוונה לקונרפלור ולא לירקות....

• ואם את כבר מוסיפה בשר אז הודו אדום (שווארמה נקבה) ולא עוף.
  • שווארמה נקבה זה באמת נהדר להוסיף במקום עוף..
    גמני עשיתי כך..

• [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה