היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה אתן חושבות לגבי דיייסות בעד נגד? הבן שלי אוכל סימילאק וזה לא יוצא כמו עם מטרנה יותר סמיך עם אני יתן רק את הדייסה בכפית עם תחליף של מטרנה זה יוכל להשפיע אליו???
8 תגובות
עמוד 1
דייסה נועדה לתינוקות שרק מטרנה לא משביעה אותם וצריכים תוספת.. לבת שלי אני נותנת תוספת דייסה רק בארוחה האחרונה לפני השינה כי בלי תוספת דייסה הוא היא מתעוררת בלילה לאכות,ולבן אני לא נותנת כי אני רואה שהוא שבע לילה שלם גם בלי זה.. בכל מקרה אפשר להוסיף לפירות... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
דייסה מעבר לזה שזה בריא, זה משמין ומשביע. רז מקבלת דייסה מגיל חודשיים בגלל רפלוקס. אם הבן שלך ישן טוב ועולה טוב במשקל לדעתי אין צורך לנפח אותו עוד יותר
אני ממש בעד דייסות למה לא כשאלין היתה קטנה היתי נותנת לה בבוקר דייסה סמיכה (סימילאק עם כמה כפיות של דייסה )בכפית ודייסה לפני השינה בבקבוק זה טעים זה משביע אז למה לא?
הדייסות הן לא קלוריות ריקות כפי שניתן לחשוב. הן מכילות ויטמינים וברזל ומאוד מזינות. לי נראה הגיוני לתת בקבוק סמיך יותר לפני השינה או להכין דייסה + מחית פרי לארוחת ערב. אצלנו כרגע מככבת דייסת הדגנים של מטרנה
אני נותנת ללידר מגיל 4 חודשים דייסות לפני השינה והתחלתי לאורך כל היום לפני חודש בערך כדי לפטם אותה- היא צפלונה אבל זה לא עובד לי. עומר ברוך ה׳ בסדר 5555 אז לא נתתי לו אבל לפני שבועיים הם נדבקו בוירוס של שלשולים אז נתתי לשניהם דייסת אורז.
אני בעד!
עם אני עושהדייסה בכפית בנות נגיד ל 180 שמה 5 כפיות עם סעמילאק זה לא יוצא לי סמיך ממש חברה שלי עושה עם מטרה ויותר סמיך אמרתי אןלי דיסה בכפית אני עשים מטרנה ?!? קריטי ?? לא יעשה לו בלאגן..
לדעתי אל תעשי לו בלאגן. אני נותנת דיסת 8דגנים של מטרנה,כפית 1 על 210 מל בבוקר ובלילה 2 כפיות על 210 מל. זה מספיק. מאיה 5555555 בסדר גמור,אוכלת כבר כמעט הכל אין טעם לפטם אותה,בעיניי