אימהות שלילדים שלהן יש אסטמה או בעיות נשימה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי שמעה על זה שאסור לתת נורופן לילדים שיש להם בעיות בנשימה?? השבוע קניתי נורופן והרוקחת אמרה לי שאני מקווה שאתם לא סובלים מבעיות נשימה אסטמה כי אסור!
    אני נותנת לאדיר בכל פעם שהוא חולה נורופן ולא ידעתי שזה אסור.. נתקלתן בזה?

]
    ]
12 תגובות
עמוד 1
  • לא, אף פעם לא אמרו לי כלום, הרופאה אמרה לנו לתת לקטנה נורופן והיא יודעת שיש לה אסטמה
  • בדקתי עכשיו בעלון, כתוב שם רק לדווח לרופא במקרה של אסטמה, לא כתוב להמנע או משהו...

• גם אני לא שמעתי.. שאלתי את הרופאה והיא אמרה שהיא צריכה לברר..
    הבעיה שאדיר חולה עכשיו והוא עם חום ורק נורופן מוריד לו את החום הגבוה ואני ממש מתלבטת אם לתת לו.. כל פעם שהוא היה חולה הוא קיבל נורופן וב"ה הכל היה בסדר

]
    ]
  • אני הייתי נותת עדיין, עשיתי גם חיפוש בגוגל ולא מצאתי שום דבר על זה.

• אני אנסה לברר את זה עם עוד רופאת ילדים

]
    ]
  • אני השבוע באתי לקנות אקמול צינון והרוקח שאל אותי עם יש לי אסטמה ואמרתי שלא ששאלתי למה הוא אמר שאסור במקרה של אסטמה
    אני אברר עם הרופא שלנו

• אולי זאת הוראה חדשה? למרות שנורופן ואקמול הם מרכיבים שונים

]
    ]
  • לא שמעתי על זה מוזר

• הרופאה שלנו יודעת שלמיכל יש אסטמה והיא מלא פעמים אמרה לנו לקחת נורופן. לבעלי יש אסטמה והוא לוקח נורופן. מעולם לא אמרו לו שאסור
  • גם נותנת לאדיר מאז שהוא נולד נורופן ומעולם לא אמרו לי לא לתת לו נורופן בגלל זה התפלאתי כשהרוקחת אמרה לי את זה

]
    ]
  • מוזר

• טוב אם כולכן נותנות לילדים אז אני רגועה.. חשבתי שאולי אני לא ידעתי שאסור לתת

]
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה