דילמה רצינית... עזרההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה לעשות לגבי העבודה
    התקבלתי למשרד עו״ד למוקד גבייה שלהם- זה אומר שאני צריכה להתקשר ללקוחות שחייבים כסף לאורנג׳ ולגבות מהם- מן הסתם לא פשוט
    העבודה היא כל יום 8:30-16 ופעם בשבוע עד 19:09 ושישי אחד בחודש בערך
    משכורת מינימום ב3 חודשים הראשונים ואחר כך 24 וכמובן בונוסים
    הייתי אמורה להתחיל ביום ראשון אבל בגלל שעידו חלה דחיתי
    היום התקשרו להציע לי עבודה גם מכירתית- לשדרג לקוחות כללית מושלם לפלטינום כל יום 9-16
    בלי שישי וערבים ומשכורת 25 ובונוסים
    אני ממש מתלבטת- אני לא בנאדם מכירתי ולא בא לי על מוקדי שירות
    זה זמני כד שאני ישלים את היחידה שחזרה לי בהיסטוריה ויוכל לחפש עבודה כמזכירה רפואית

מה נראה לכן?? מה יותר כדאי

5 תגובות
עמוד 1
  • כללית
    [/url
  • גם אני חושבת כללית

• תחשבי עד כמה התשלום של השעות הנוספות חיוני לך.
    מדובר בסביבות 5.5 שעות נוספות בשבוע.
    שזה גם פלוס-את מקבלת עוד כסף, וגם מינוס- השעות הנוספות עד 7 לא קלות בפרט לאמהות, וגם החצי שעה בבוקר יכולה להיות לך אוויר לנשימה.
    ובנוסף השישי פעם בחודש שאני באופן אישי שונאת שהיום החופשי הוא לפעמים לא חופשי.
    קיצר תעשי חישוב של המשכורת שלך בחודש בכללית לעומת אורנג' ואז תבדקי מה את מעדיפה.
    אני הייתי הולכת על הכללית.

• אז עשיתי לך עבודת שטח:

בחישוב גס של 30 ימי עבודה:

באורנג': 4248 ש"ח בחודש (כולל הנוספות ושישי 1 בחודש)

בכללית: 3850 ש"ח בחודש

וזה בלי הבונוסים. יכול להיות שהתשלום על הבונוסים שונה בין שניהם וגם זה שיקול.

ההבדל הוא 400 ש"ח פלוס מינוס.

תחליטי מה כדאי לך

• וואיי תודה!!
    אמי יסתר גם בלי ה-400 שח האלה חחח
    אני גם נוטה לכיוון הכללית רק נמתין שיתקשרו שוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה