היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מסכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בא לי לבכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זוועה!!!!!!!!!!!!!!!!! איך הורים עושים כזה דבר?!?!? אלוהים ישמור...
לפחות הם חגרו אותו.... מטומטמים!!! זה מה שיש לי להגיד!
ראיתי בפייסבוק ואני מזועזעת!!!
מה הקטע??! מסכן רק נולד... חולי נפש!!!! [/url
על הפנים! זוועה !
אני פשוט בהלם מה זההההההה?
אוי ווי זמיר
ראיתי את זה בחדשות!!! אנשים הזויים
נורא ואיום הורים טיפשים זה אפילו מכעיס
חוסר אחריות
ה' ירחם!!!!!!!
אין מצב................ לבכות
ואי ואי,אפילו העורף לא-מיוצב בגיל-הזה ויש לתמוך בו,להחזיק תמיד,איפה האהבה והדאגה מעל לכל?!
והזיזוקים,אם חלילה עלול לנפול גיץ? גם הבגדים בגדי-סאטן וזה חומר-דליק.
פשוט היה נס משמיים!
כמה תינוקות זה דבר קדוש,נס-הבריאה וזה כשלעצמו הדבר הכי מופלא ומרגש שיש,אין-צורך לגמד אותו עם אפקטים ואטרקציות
אני מזועזעת
הזוי ועצוב שאנשים מסוגלים לעשות דברים כאלה רק בשביל ה"שואו"
פשוט נורא!!! לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם האוטו היה מתהפך... מה גם שיש מצב שמדובר בטלטול... ועוד מעגל מתופפים... מסכן התינוקי הזה. מקווה שלא עוד...
מגניב לאללה לדעתי
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
לא מגניב שהילד יושב שם לבד, לא מרגיש מחובק, ומתופפים מפחידים אותו ככה, וכל הרעש והצילצולים מלחיצים בשביל תינוק קטן.
מסכן קטן! זה פשוט נורא בעיני! כל כך רך ועדין! מה הם חשבו לעצמם?????
טעם רע במיטבו
מיכל כמה חופרים בשכל על טלטול תינוקות וכמה הטלטול הקטן ביותר הוא מסוכן? נראה לך הגיוני שמתופפים ככה מסביב לילד עם הרעש של המכונית הזאת בתוך האזניים העדינות שלו? שלא נדבר על הסיכון שהמכונית תתהפך, תאבד שליטה תתקע באחד הזיקוקים.