עדכון סופי מהלל יפה וייעוץ... עם המשך בתגובות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו, חזרנו הביתה גם אחרי המיון - קיבלתי נוזליפ, מוניטור לא הראה צירים למיניהם אז שוחררתי...
    כפי שאמרתי הילדה שלי גדלה (1200 גר' של אושר!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • אני לא זוכרת במה את עובדת, אבל נראה לי שהעבודה לא תקרוס בלעדיך.
    ברור שלהיות בבית. ונכון שהרופאים לרוב עושים כסת"ח, אבל מה אכפת לך?

תרגישי טוב
  • ג'ני, אני עובדת במקום שאין בו גיבוי לאף אחד. תחליף יש, גיבוי אין.
    לא שיקרסו בלעדיי וגם ככה האחראי עליי לא מת על העבודה שלי לאחרונה (מעניין למה? כאילו כל טוב ויפה אצלי והכל בסדר והראש שלי לא מלא בדאגות ומחשבות ובמה לא!) אבל בכל זאת... יש לי פשוט קצת ייסורי מצפון.....
    כבר מזמן הגיע הזמן להגיד למנהל שלי שיחפש לי גיבוי למקרה ו.. כי מי יודע מתי ואיפה אמצא את עצמי? הנה היום לא התכוונתי להגיע למיון! אבל הגעתי...

• אל תהיי פרייארית! נתנו לך תקחי!
    אני שמחה שהכל תקין והבובה מתפתחת 5555

• תגידי את נורמלית? יש בעיה עם העוברית... היית במיון בגלל צירונים!! אז כן צאי לחופשה מה קרה? הם יפשטו רגל כי לא באת?

היום מישהו נכנס בי בחוזקה מאחורה לקחו אותי לבית חולים ובדקו אותי וקיבלתי 8 ימים חופש 5 ימים מהמיון עצמו ו3 ימים ממיון נשים ואני בסדר גמור... אני אנצל את זה ואשב בבית!! מה קרה?!?!??!
    [/url
  • מאמוש לא הייתי מזלזלת לא סתם מבקשים ממך לשבת בבית ולנוח
    אז קדימה בלי תירוצים יש קטנטונת שצריכים לשמור עליה,תרגישי טוב

• מאמי אני הכי מבינה אותך שאת רוצה לעבוד.......
    אני בדיוק כמוך
    אבל אנחנו צריכות ללמוד לפרגן לעצמנו גם את המנוחה !!!

אני ככ שמחה לשמוע שהכל בסדר......חוץ מזה תהיי בטוחה שגם אם היא לא תוולד 3 וחצי קילו הכל יהיה בסדר.... באמת!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה