ברזל לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזו חברה של ברזל אתן נותנות לקטנים?

בחודשים הראשונים קניתי את לייף, הוא היה נחמד פלוס, בלי יותר מדי קונצים
    אבל בזמן האחרון שעברנו לטיפטיפות הריצפה שלי ספגה חצי בקבוק
    אני לא מצליחה להוציא טיפה אחת נורמלית, רק אם אני מכה בתנופה על הכפית ממש חזק
    מה הקטע?

7 תגובות
עמוד 1

• יפתי

• אולי תתקשרי אליהם?

גם לנו היה קטע עם בקבוקים דפוקים שלהם, או לא יודעת מה, אבל לא זרם טוב. ממש היו צריכים לד.פוק חזק ולחכות שעה. וזה קרה גם בויטמין D. בעיקר. ברזל התחלנו רק עכשיו ובנתיים הולך בסדר.

אגב הבקבוק הראשון של ויטמין D הסתיים ולא היה בבית מרקחת של טיפטיפות והם הביאו לבעלי של פלוריס הדס ואני הרבה יותר מרוצה, אמנם הבקבוק פחות יפה ונראה כמו טיפות אזניים.. אבל לא עושה בעיות ולא נשפך סתם כי אני צריכה ללחוץ כדי להוציא טיפה טיפה וכך יש בקרה ואני יכולה ישר לפה 2 טיפות ונגמר סיפור (מהאוויר כמובן)

• אני השתמשתי רק עם טיפטיפות פריפול
    לא היה לי דפקט בבקבוקים, זה ממש מלכלכך וגם לאוריה וגם לליאמי נתתי את הברזל
    אך ורק באמבטיה...!

• אני הייתי נותנת להם את הברזל של מכבי. כשראיתי שזה לא עשה בעיות כבר לא החלפתי. וכמובן רק באמבטיה.

• אבל כתוב בהוראות הייצרן שברזל נותנים בד"כ אחרי אוכל
    ואני משתדלת לא להאכיל לפני האמבטיה אלא אחרי...

אני נותנת לו בד"כ אחרי הבקבוק האחרון שהוא כבר במיטה
    הפלא ופלא - כל המצעים טיפות של ברזל וזה כתם

• מאמי הברזל של טיפטיפות בפעמיים שלוש הראשונות הנוזל יורד לאט מאוד
    ואחרי כמה ימים שהוא קצת מתרוקן מתחיל לזרום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה