מה הולך כאן?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהו ממש מוזר כאן.
    כפי שכתבתי אתמול - היה מחזור סדיר שנמשך סביב ה28 יום במשך יותר מחצי שנה..
    פעם קודמת שקיבלתי היתה ב12.5, נדמה לי שזיהיתי ביוץ ב28.5-29.5 ובכל מקרה עבדנו על זה כל החודש.
    אז המחזור איחר, הייתי אמורה לקבל ב8.6 ולא קיבלתי.
    בדיקות שתן שליליות, אתמול בדיקת דם שלילית.
    אתמול התחילו הפרשות חומות/אדמדמות (ממש מעט, טיפות לאורך כל היום) שהתפרשו אצלי כהתחלת מחזור - אבל אני נקיה לגמרי עכשיו.
    וגם אתמול, זה לא התפתח לכדי מחזור מלא ועמוס כפי שיש לי תמיד.
    אז אני מתחילה לספור שוב מאתמול?
    ה13.6 זה יום 1 אצלי עכשיו? או שהלך לי גם החודש הקרוב כי משהו השתבש?

אם מישהי חוותה את זה בעבר ויכולה לנסות להסביר מה קורה אצלי, זה יעזור לי לא לצאת מדעתי. :-)
    תודה
4 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שהבנתי היה לך מחזור של בקושי יום ובקושי דם, ממש מוזר...
    זה יכול להיות 2 דברים:

1. פשוט קבלת, ובגלל לחץ נפשי או גורם אחר - פיזי, לא יודעת... פשוט איחר לך והמחזור גם השתבש, זה יכול לקרות.
    2. בייצת מאוחר החודש, וחשבת שבייצת ב-28 אבל לא...ואולי הטיפות האלו הם השתרשרות...
  • השתרשרות זה יום - יומיים אחרי קיום יחסים?
  • לא ! השתשרשות בדרך כלל שבוע או 10 ימים לאחר ביוץ (במידה כמובן את יודעת מתי הוא היה בודאות)
  • קורה שיש דימום קל סביב הביוץ
    שנית לגבי הווסת הדלילה ככה תעקבי מה קורה חודש הבא אם חוזר על עצמו המלצה חמה ללכת לרופא בשביל השקט הנפשי שלך ....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה