בהמשך - לבדיקות דם ביום 5 למחזור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר קירשנר שלום,

אין שיעור יתר, אין השמנה, ולדברי הרופא שלי אני לא פוליציסטית (אני מבינה שזו הסיבה ששאלת).
    לגבי המחזור הוא לא סדיר. לרוב מגיע כל 34 ימים אך אחת לכמה חודשים מאחר או מקדים (עד שבוע איחור או הקדמה).
    מעולם לא לקחתי גלולות ולא קיבלתי טיפול תרופתי כלשהו.
    בדיקת הזרע של בן זוגי תקינה לחלוטין.
    לגבי צילום רחם - לא עברתי ולא הוצע לי לעשות. מעולם לא עברתי ניתוחים באזור האגן ואין לי כאבים או דימומים חריגים כלשהם.
    כמו כן עד עכשיו חשבתי שאני מבייצת (כמובן ייתכן שאני טועה), הצלחתי לזהות את יום הביוץ לפי חום השחר וההפרשות וקיבלתי וסת 14 ימים לאחר מכן בכל הפעמים.
    הבעיה היא שאני מקיימת יחסים סביב הביוץ (וגם ברוב ימי החודש יום כן יום לא)
    לאורך כשנה ולא מצליחה להרות.
    רציתי לדעת מהו הטיפול בהנחה ולא תמצא בעיה בצילום רחם.
    מה הטיפול המקובל במקרים כאלו? ברור לי שאת לא יכולה להגיד בוודאות, אני רק שואלת תיאורטית כדי לדעת פחות או יותר במה מדובר.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך,
    עפ"י הנתונים שמסרת, הטיפול הראשוני המקובל הוא השראת ביוץ ע"י כדורים או זריקות הורמונליות אשר מגרים את השחלה לייצור זקיקים (ביציות). עוקבים אחר התפתחות הזקיקים בשחלות ע"י בדיקות דם ואולטרה סאונד וכאשר הם מגיעים לגודל המתאים מבצעים הזרעה, כלומר הזרקת הזרע לתוך חלל הרחם דרך הנרתיק.
    לגבי צילום רחם, אם אין היסטוריה של הריונות/ניתוחים/דלקות/כאבים, אין הכרח בצילום רחם במסגרת הבירור הראשוני וזה נתון לשיקולו של הרופא המטפל.
    שיהיה בהצלחה רבה!

ד"ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה