איזה כיף להיות בבית!!!+הרהורים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לבננות החמודות,

רציתי לחלוק איתכם את שמחתי - שאני בבית! לא בעבודה! ועוד היום הייתי צריכה לעבוד עם אנשים במשרד ולא יכולתי לעשות את העבודה העיקרית שלי בכלל, אבל את האחראי שלי זה אף פעם לא מענין והוא מוסיף לי משימות... וככה זה כל יום חמישי...
    אז איזה כיף! אמנם יש לי קצת ייסורי מצפון על זה שאני לא אבוא גם כל השבוע הבא (!!!) אבל מה זה מענין אותי... אני גם ככה רציתי להיות קצת בבית, ואם לא נותנים לי שמירת הריון אז לפחות מחלה.

אני גם כן - כתבה פה S.T נראה לי לפני כמה ימים על זה שאמרו לה לנוח והיא חזרה לעבוד, אז "צרחתי" עליה בתגובה שתשב בבית ותנוח, ואני בעצמי מנסה ללכת לעבודה בכל זאת...
6 תגובות
עמוד 1
  • יאללה תתפנקי
    תהני
    תנוחי
    מגיע לך יקירתי!!!
  • מעולה! החלטה נכונה!
    עוד שבועיים אני יוצאת לחופש גדול
    כבר מתקשה מאד מאד לסחוב

• תנוחי ותשמרי על עצמך

• מעולה!! תשקיעי בעצמך קצת, תנצלי את הזמן למנוחה
  • מוכר... "רק כמה דברים קטנים שלא יהיה עומס אח"כ"