אההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי מעצבן אותייייייייי
    הערתי לו על רעש שעשה אתמול בלילה, והעיר אותי
    במקום להתנצל אומר לי אין מה לעשות
    אז יצאתי עליו שלא יחרטט שאכפת לו מאיכות השינה שלי (כמו שהוא תמיד אומר)
    וא הוא התעצבן ואמר שאני לא יחנך אותו
    ורק בסוף הטיפש אמר שהיה 1 בלילה והוא קם במיוחד כדי לסדר משהו שביקשתי, וניסה לעשות את זה מהר ולכן הרעיש
    אבל בסוף יצא שהכל אשמתי, אני לא יודעת איך לדבר ואני עושה עניין מכל דבר ואני רודה בו
    (מה שלא נכון בכלל אני לא רודה אני להפך סופרת מילים ומנסה להחמיא לו על כל דבר טוב בבית)
    בקיצור לא יודעת איך יצא כזה ריב על הבוקר
    ובא לי לבכות בעבודה
13 תגובות
עמוד 1

• קורה לכולם ...
  • אוף מכירה את ההרגשה,
    תכתבי לו הודעת טקסט
    "אוהבת אותך"
    זה ישפר לך את ההרגשה
  • יש ימים כאלה

• טוב אז הרגעתי את עצמי עם איזה קוראסון קטן ועל הדרך קניתי לו רוגעלך שהוא הכי אוהב
  • וזה החלק הכי חשוב!
  • אוף מכל מה שכתבת יכולתי רק לקרוא את זה שכבר חזרת לעבודה (אני יודעת שלא עכשיו אלא מזמן). אני חוזרת ביום ראשון. זה נורא קשה
  • כן כבר חודש וקצת אני בעבודה
    מתגעגעת קשות לילד (מוזר, לילדה פחות אבל בגלל שאני רגילה).
    לא ראיתי את התגובה הזו שלך, מקווה שהלך לך טוב אתמול
  • התכוונתי היום

• [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה