פיסטולה בפי הטבעת והריון ולידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    לפני כחצי שנה היה לי אבסס בפי הטבעת. חשבתי שזה עבר.. בכל מקרה אחרי שהרגשתי אי נוחות באיזור הרופא אמר שיש לי פיסטולה מעל פי הטבעת שגורמת להפרשות (מעטות ביותר) ולכן לתחושת אי נוחות.
    אני לא מעוניינת בניתוח כיוון שההחלמה ארוכה, וזה מקום רגיש ואני עדיין לא יודעת אם זה יכול לחזור או לא. בקיצור אני רוצה לבדוק דרכים אחרות לפני ניתוח.
    אנחנו מתכננים הריון, ממש בקרוב (אני כבר בלי גלולות ולוקחת חומצה פולית). השאלה העיקרית שלי, האם הפיסטולה יכולה להשפיע באיזשהי צורה על ההריון והלידה הצפויים?
    מחכה לתשובה.
    תודה רבה!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, זה יכול להחמיר ולכאוב יותר בזמן ההריון.
    כדאי לטפל בזה לפני הלידה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה