מנסה להיכנס להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בת 32.5 אימא לשני בנים בני 5.11חודשים ו4.7 חודשים את הראשון ילדתי בניתוח קיסרי חירום בשבוע 36 ואת השני בלידה טבעית שבוע 37. אני כשנה וחצי ללא נטילת גלולות למניעת הריון וכאחרי ארבעה נסיונות להרות אך ללא הצלחה.
    אני נוטלת כל יום אלתרוקסין 50 מיקרוגרם כתוצאה מתת פעילות בבלוטת התריס.
    יש לציין שההריונות הקודמים קרו ללא כל מאמץ הריון ראשון בנסיון ראשון וההריון השני קרה עוד במהלך נטילת גלולות.
    האם ישנה אפשרות שבעקבות תת הפעילות בבלוטת התריס ישנה השפעה גם על ההורמון FSH
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

תת פעילות של בלוטת התריס יכולה להשפיע על הפוריות. אבל זה היה בא לידי ביטוי בווסת לא סדיר וברמות לא מאוזנות של הורמוני בלוטת התריס. אמנם לא ציינת זאת, אך אני מניח כי הווסת שלך הינו סדיר וכי ההורמונים של בלוטת התריס מאוזנים.
    אם זה אכן המצב אז כדאי לחפש את הקושי להכנס להריון בסיבות אחרות.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה