שיתופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.. קודם רציתי להתנצל שאני לא פה הרבה זמן, אני משתדלת לקרוא ולא מוצאת את הזמן להגיב! וגם לא נח להגיב מהאייפון אז בבקשה שמישהו יוציא אפליקציה לפורום הזה

7 תגובות
עמוד 1
  • אחלה עדכון בנוגע לפשושים

• כמה עדכונים! חיים פעילים ישלך, במיוחד עם הילדודיס
  • איזה בונבונים קטנים - שתראי מהם תמיד רק נחת ואושר

• תודה בנות, מקווה שיהיה בסדר עם אבא ועם העבודה.
    דנה

• איזה אורחת
  • קודם כל ולפני הכל מאחלת לאבא שלך החלמה מלאה

• סיונוש באמת בזכותך התעקשתי אבל הקטע שעוד לא קבעו לי תור זה לוקח זמן בסורוקה ובזמן הזה היא התחילה לבד! בכל מקרה אקח אותה כשיהיה תור- זה יכול רק להועיל לא?
    ולגבי השם- יאלה בעזרת ה׳ תריצי עוד נסיכה מהממת... חחח גם אמא שלי מכורה לשם שלה, כל היום קוראת לה וכשהיא מסתובבת אליה היא אומרת כפרה משימדורה משימעתייה (וכאלה ) על השם המיוחד שלך
    חחחחחחח

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה