היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני יודעת שזה לא קשור אליי ואני יודעת שאני לא צריכה לקחת כל דבר כל כך ללב אבל מה לעשות תמיד הייתי וכנראה שגם תמיד אשאר רגישה מדי לכל דבר, גם לדברים שלא נוגעים לי אישית. הרגע שכנה שלי סיפרה לי שחברה שלה, ילדה בת 15 בסה"כ הלכה לעולמה שלשום מהמחלה.. אתן יודעות איזה. הצטמררתי כל כך!! ילדה בת 15.. ה' ישמור! נכנסתי לפייסבוק שלה, קראתי מה שכל האנשים רשמו לה וראיתי הודעות שלה (כמה מזעזע..) מיום לפני שהיא נפטרה .. וכל המצב הזה שוב הכניס אותי למחשבות המבאסות האלה שהחיים הם כל כך קצרים.. ושכשזה נוגע למוות אין באמת הבדל בין אדם מבוגר מאוד לילד קטן. אני כל כך מפחדת מהדבר הזה... שונאת שונאת שונאת לשמוע דברים כאלה ולשקוע במחשבות על זה
9 תגובות
עמוד 1
עצוב מאד... החיים כל כך נזילים
הלוואי שתשמעי רק בשורות טובות כל החיים
אני חושבת שאת יודעת על מי את מדברת. היתה מאושפזת אצלנו.
סיפור עצוב מאד!!!!
שמרית השם של מי שאת מדברת עליה מתחיל במ'?
כן מאמי. תאמיני לי גם אנחנו לקחנו את זה קשה.
וואי בובי זה נוראאא..!! אבל לא הבנתי מה הייתה הסיבה שהיא נפטרה.. זה היה מהמחלה?? או שזה היה מהניתוח? זה לא ייאמן איך יכול לקרות דבר כזאת לילדה כל כך קטנה ויפה..