אתן מקפידות שהם יסגרו טושים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למרות שהסברתי הרבה פעמים שזה חשוב לסגור את הטושים כדי שלא יתיבשו, הם ממשיכים להשאיר אותם פתוחים
7 תגובות
עמוד 1
  • פעם אחת הטוש הפתוח נזל והכתים המון צעצועים שהיו בקרבת מקום,
    מאז הילדים למדו שאם לא סוגרים, הצעצועים עלולים להיזרק לפח.

הם חייבים ללמוד, צריך להקפיד איתם, ובסוף זה נקלט.
  • הבנות הקפידו לסגור טושים כי הבינו בעצמן שמה שלא סגור מתקלקל והולך לפח. ואז בא איתן והרס לנו את כל הארגז טושים. הוא עדיין בשלב של לדפוק טושים ומן הסתם גם לא סוגר אותם. עכשיו כבר אין טעם להקפיד לסגור כי גם ככ בקושי אפשר למצוא אחד שעובד. אז אנחנו מחכים שיתבגר עוד קצת ויפסיק להרוס אותם ואז נחליף את כל הארגז ונלמד אותו גם להקפיד לסגור.

המלצה שלי - אל תסגרי עבורם. אבל גם אל תקני להם חדשים. פשוט הם יראו לבד שבסוף הם נשארים בלי טושים עובדים ויתחילו להקפיד.

• אני מעדיפה צבעים. גם בגן וגם בבית (אבל נותנת גם וגם בסיטואציות שונות)

אגב, עם צבעים ילדים לומדים יותר כמה לחץ עליהם להפעיל על מנת לכתוב נכון. זאת מכיוון ואם אוחזים מאוד חלש כמעט ולא רואים את הצבע ואם מחזיקים חזק מדי הצבע עלול להישבר וגם רואים זאת בבירור על הציור (שהאחיזה חזקה מדי)

עם טושים כמעט ולא רואים את ההבדלים וקשה יותר לאתר ילדים שהאחיזה לא מותאמת...
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אצלי משום מה הן לא סוגרות...
    בגן מקפידות, שתיהן, אצל אמא שלי סוגרות, בכל מקום שהא לא הבית הן סוגרות מצוין.
    ורק בבית לא.... אז אחרי שבמשך זמן רב הייתי קונה אריזות טושים בשני ש"ח הפסקתי. אין אצלנו טושים עכשיו בכלל....
    חבל לי מאוד כי שתיהן ובעיקר מעין מאוד זקוקה לזה בכל היצירתיות שלה, אבל הן מוצאות דרכים אחרות.... גירים בכל אופן תמיד יש....

• ליאבי כן מקפיד בד"כ לסגור את הטושים

• כן גאיה מקפידה.היא פדנטית לאללה .
  • אני משתדלת להזכיר, והגדולה משתדלת לזכור (הקטנה עדיין רק עם צבעים) אבל קורה שיש לורדים פתוחים בגלל שקשה לה לסגור חזק ואז המכסים נושרים לבד.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה