מה זה יכול להיות?!?!?!?!?!? דחוף!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מבינה מה קורה לי!!!! יש לי תופעות הזויות, לא ברורות ומפחידות....

אז ככה:
    כבר 3 חודשים לא קיבלתי מחזור, החזה שלי גדל עד כדי כך שהוא כמעט מוציא למישהו עין, יש לי בחילות וחוסר חשק לאכול, אני עייפה כל הזמן ועצבנית בטירוף! אני משמינה ( למרות שלא ממש עליתי במשקל) אבל רק בבטן. מה זה יכול להיות?!?!?!?

הלכתי לרופא כבר לפני חודשיים הוא עשה לי אולטרסאונד ואמר שיש לי ברחם נקודה פועמת, בינתיים בחודשיים האחרונים הטפיל בבטן הלך וגדל צימח ראש, ידיים ורגליים!!! היום הוא אפילו נראה כאילו הוא מוצץ אצבע....

הצילוווווווווו!!!! למישהי יש מושג מה יש לי ואיך קוראים לתופעה?????
54 תגובות
עמוד 2
  • מאמי אני כל כך מאושרת בשבילך

• מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• אהובה שלע... זלגה לי דמעה כשקראתי את ההודעה.
    מאחלת לך להתחנן לקישטא, שיהיה לך ארוך ותקין...
    אוהבת אותך ומאושרת בשבילך עד הגג
  • התגובות שלכן כל כך מרגשות אותי... כבר אין לי מילים שיתארו כמה אני מעריכה אתכן. אתן מקסימות!!!!
54 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה