עוד הוכחה לטמטום של חמותי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האישה הזאת אין לה לא לב ולא שכל, בחיי...

היא הסכימה (ואני לא מבינה איך) להחזיק אצלה בחצר כלבה של איזו קרובת משפחה לכמה שבועות כשהבחורה הזות תהיה בחו"ל.
    מילא... הכלבה עירונית לגמרי, מכירה רק בניינים סביבה, ופה היא בשטח פתוח ומתחרפנת... היא כל היום הקושרה מן הסתם כי היא יכולה לברוח.
    אבל היא כל היום מ-י-יל-ל-ת!!!!! כל היום צורחת!!! כל היום מייבבבתתת!!!!
    אני לא מסוגלת לשמוע את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    היא רוצה צומי וזה ברור מאוד, היא רואה אחד מאיתנו ושמחה מאוד כי היא מרגישה שאנחנו אוהבים חיות...
    אבל למה בעלי צריך לטפל בה??? למה??? הוא אמר מהתחלה "אני לא מטפל שלא אקשר אליה..." ומה יוצא? כל בוקר הוא דואג לה למים ואוכל, משחרר קצת, ואז קושר בחזרה והולך. כשחוזר - אותו הדבר. זה לא נקרא לטפל בה???
    ועוד חמתי - לב אבן יש לאישה הזאת, איך היא לא מתייחסת אליה בכלל!!!!! אבל בכלל!!!!
    ועוד כשבעלי משחרר אותה היא צועקת לו "למה היא נכנסת לי למרפסת? היא מתנערת, אני לא רוצה אותה פה!!!" אז למה קיבינימט לקחת אותה לשמירה? שבעלי יטפל בה???
    ואני עוד יושבת בבית וכל היום, כל היום, וכבר לא היום הראשון, שומעת את היללות האלה ובסוף מתעצבנת וצועקת על הכלבה המסכנה שתסתום כי גם לי יש גבול!!!

אז מה בעלי אומר לי? "אני מקווה שלא יהיה ככה עם הילדה!"
    תגיד לי, אתה מטומטם???? למה אני צריכה לסבול את זה? מה, אני הבאתי אותה? היא שלי, הכלבה הזאת?
    ועוד אני מקבלת ירידות על הדרך, הוא מטפל בה כמו ילד גדול וממש נהדר.
    חמתי ממש יודעת לנצל את כולם, במיוחד את הבן הכי טוב לב שלה.

איך אני אתמודד עם זה???

6 תגובות
עמוד 1
  • וואו זה נשמע ממש סרט......

את לא יכולה לדבר עם חמתך על הנושא?.....
    חבל שסתם תשמרי בפנים

• מסכנה הכלבה

• טלי - אני עם חמתי לא מדברת שנים, וגם אם אפנה אליה חלילה, שום דבר לא ישתנה, הלכבה תישאר באותו המצב והכל ישאר אותו הדבר. אז מה הטעם לגרום לעצמי עוד אי-נעימות שאפשר חמנוע (שיחה עם חמתי?)

מרווה - את צודקת לחלוטין, גם לי הלב נקרא על הכלבה הזאת, כמה שהיא מעצבנת היא חמודה ואני מתה עליה, כמו שאני חולה על כל החיות בעולם, במיוחד כלבים!!! ואני כן נותנת לה צומי, היום ישבתי לידה עם ספר שלא תרגיש לבד, מסכנה...

ובעלי כן מדהים, הוא מסובב על חיות ומטפל בה מחוסר ברירה כי אף אחד לא שם עליה.
    מה שמכעיס אותי זה שמנצלים את הרגשות של בעלי שאני גם ככה יודעת שיש לו לגבי החיות ואני יודעת שהוא יודע לקחת אחריות, והוא נאלץ לטפל בלכבה שדרך אגב אנחננו גם לא ממש יודעים את שמה
  • כלבה מסכנה... חמתך...
  • מרווה כל הכבוד על החמלה על הכלבה!!!, ליבי יוצא אליה. כל מילה שאמרת אני מחזקת. כייף שיש כאלה אנשים בעולם שלנו , מעטים לצערי.
  • טוב על חמותך אין לי הרבה מה להגיד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה