איזה בוקר בחורבן :(:(:(:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ייאאווו, אני לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!!!
15 תגובות
עמוד 1
  • יש לי הצעה (ואל תזרקי עלי אבנים), למה שלא תכניסו את הכלבה לתוך הבית.
    אין אין אין כמו כלב בבית, הכי כיף
  • אני מסכימה עם ליבי
    תנסו להכניס אותה הביתה (אולי בלי שחמותך תדע ככה אם זה לא הולך תחזירו אותה וזהו).. אם היא כלבה של עיר כמו שאמרת היא בטח יודעת איך להתנהג בתוך בית..
    עד מתי היא נשארת שם?

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אני עם ליבי... אני אוהבת כלבים אלחה כשמלטף אותם נקרע מצחוק :-)

• התבלבלתי התכוונתי אליה

• מאוד אוהבת בעלי חיים וכלבים בפרט- לא בתוך הבית!
    אבל בגלל שזה צער בעלי חיים והכלבה לא אשמה שחמתך סתומה ולא מתייחסת.. אין מה לעשות למען הכלבה האומללה שבעלך ימשיך לטפל בה

• בבנות יקרות, אין לנו מקום בבית - היא ענקית ויש לנו כוך קטן מלא בדברים שעדיין לא פירקנו... והיא משירה מממללאא שיערות! לא שזה מפריע לי אבל אם היא תתחיל להתסובב פה הדברים יעופו לצדדים ונצטרך לאסוף אחריה...

וחוץ מזה - למה אנחנו צריכים לטפל בה, עוד פעם אני שואלת???
    אולי נפתח פה פשוט צער בעלי חיים שחמתי לוקחת לשמור עליהם?
    זו אחריותה, והכלבה סתם עם אופי מגעיל שדורשת צומי בלי סוף, מה זה אשמתי שאין מי שיתן לה? אני לא הבאתי אותה לפה!!!

למה אנחנו צריכים לחפש לחמתי פתרונות? גם ככה עושים יותר מדי לכלבה הזאתת, וכמה שהיא חמודה לא מדובר פה עליה!

• מיצמוצ, אנחנו לא יכולים להכיס אותה הביתה, אין לנו מקום! וחוץ מזה אנחנו עובדים על סדר פה עכשיו, היא רק תפריע... וחמתי תהיה רק מרוצה שהכלבה נעלמה לה מהעיניים! לא רוצה להסב לה יותר מדי עונג...
  • אף אחד לא יתן לי להתקשר לצער בעלי חיים.
    וכן, אליי מתאכזרים יותר כי הכלבה לא סובלת משום דבר והיא לא בשום מצוקה - יש לה פה הכל והיא סתם רוצה תשומת לב... בשביל זה לא לוקחים כלבים לצער בעלי חיים.
    וכשאני בוכה מרוב העצבים שזה המצב שנקלעתי אליו - זה, אני מניחה, בסדר ולא אכזרי בכלל.
    לא משנה כבר, אני פשוט חיפשתי לפרוק כי זה הציק לי. לא חיפשתי שיגידו שאני אכזרית ואדישה ואני זו שצריכה לקחת על עצמי דברים שכופים עליי בכוח ובהם אני בכלל לא צד.

• לא נו, לאן לקחת את הדברים שלי אישה?
    חחח אמרתי בלי ציניות.
  • מיצמיצ - הכל הורמונים

• הכלבה בפשטות צריכה תשומת-לב ריגשית

• מרווה- העלית פה נקודה מה זה מעניינת
  • מיצמיצ

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה