היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול אני בעלי והילדה הגענו לים המלח בצהריים מחר בע"ה אנחנו חוזרים. אתמול בערב בסביבות 20.30 ירדנו לחדר אוכל לארוחת ערב ונתתי לילדה אורז עם תפוח אדמה מבושל. ב12 בלילה נתתי לה דייסה. היום בבוקר ב 5.30 היא שכבה על הגב וממש ניסתה להקיא כאילו נחנקת הפכתי אותה ישר והיא הקיאה אחרי זה נתתי לה מים גם את המים הקיאה ב 8.30 נתתי לה דייסה ואחרי 20 דקות עוד פעם הקיאה. אפילו את המים היא מקיאה. אוף אני אוכלת סרטים ולא יודעת מה לעשות עד עכשיו לא נתתי לה כלום חוץ ממים. אני אשמח לעצות מה לעשות אני מודאגות ובא לי רק לבכות רציתי לקחת אותה לבריכה עוד שעה.. או שלא עדיף מה אתן אומרות? ומה לתת לה לאכול? דברי חלב מותר לתת? או שלתת לה רק מים.. אוף אני לא יודעת מה לעשות
3 תגובות
עמוד 1
אוי מסכנה... בטח האוכל של בית מלון לא עשה לה טוב. לדעתי נסי לתת לה רק מים, גם אם היא מקיאה, היא חייבת לפחות אותם. לגבי הבריכה אני לא בטוחה, אולי לשים אותה בצל או משהו... מסכנונה קטנה...
תנסי לתת לה לחם יבש, בלי כלום או צנימים או קרקרים משהו שיספח את חומציות הקיבה
במקביל תני לה מים עם לימון, או למצוץ לימון והמון מים כמו שדנה אמרה
תרגישו טוב נסיכות
נתתי לה מקודם לחם יבש בלי כלום ואני נותנת לה המון מים מקווה שהיא לא תקיא גם את זה. מסקנה קטנה שלי כואב לי הלב לראות איך היא מקיאה