היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום רביעי עופרי שילשלה מלאאא.. והייתה עצבנית וכו' עם השיניים. ביום חמישי היא כבר לא שלשלה בכלל ב"ה אבל טיפה הייתה מוטרדת מהשיניים היום עוד לא הייתה לה יציאה אבל היא ניראת בסדר גמור 555
השאלה שלי היא: האם שלשולים שבאים בעקבות שיניים חייבים להמשך עד שהשן יוצאת? כי עכשיו היא כבר לא משלשלת ב"ה.. אז יכול להיות שתקף אותה איזה וירוס או משהו וזה בכלל לא היה שיניים? או קלקול קיבה? לא היה לה חום בכלל והיו רגעים שהיא הייתה חייכנית וכו' ורגעים ששלשלה ושלא אכלה טוב.
בקיצור מבולבלת!
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
4 תגובות
עמוד 1
אצלנו היה שלשולים שבוע שלם.. אחכ שבוע בלי שלשולים בכלל ואז השן יצאה לה
לעולם לא תוכלי לדעת בוודאות אם זה וירוס או שיניים, אז פשוט להמשיך לעקוב, ולראות שהילדה בקו הבריאות...ולא להתרגש יותר מידי. דרך אגב, רופא אחד הסביר לי שכל התופעות שמיחסים לשיניים, זה לא בגלל השיניים, אלא בגלל שבבקיעת השיניים, המערכת החיסונית של הפעוט יותר חלשה, ולכן וירוסים שונים מצליחים לתקוף את הגוף בעת בקיעת השיניים, זה לא בגלל השיניים ישירות... "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אצלנו היו שילשולים השבוע ג"כ, והרופאה אמרה שזה כנראה וירוס כי היו אצלה הרבה עכשיו עם אותו סיפור. גם לא היה חום והיא הייתה כרגיל, פרט לשלשולים.
אני זוכרת מהגדול את השילשולים של השיניים
שיינים זה דבר מאד מבלבל כמעט כל דבר כל כאב כל משהו שונה אפשר לומר "שיניים" אצל הדס כל פעם ששילשלה והיה קצת ירוק ומסריח אמרתי "שינים" וזה בכלל לא היה זה...
רק לפני כחודש יצאה לה השן ולא היו שלשולים בכלל.. (ועכשיו יצאה השניה ולא היו שלשלוים) כלומר כל אותן הפעמים בעבר- זה בכלל לא היה זה...
אז אני חושבת שאם השלשול נשמש כמה ימים- יש צורך לקחת לבדיקה לראות שזה לא וירוס...