היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן, חודש שני שמנסים להרות. המחזור הקודם נמשך 36 יום כשהביוץ היה 14 יום בדיוק לפני הדימום (פספסנו אותו כי חשבתי שהיה לפני). החודש עשיתי בדיקות ביוץ והשתנתי על מקלות שבועיים, אבל הערכה לא זיהתה ביוץ (עשיתי מהיום ה-11 אחרי הדימום). בכל זאת עבדנו סביב תאריך הביוץ הצפוי, למרות שהחודש לא הבחנתי בשינוי בהפרשות, שבדר״כ אני כן רואה. ביום שהיה אמור להיות ביוץ הייתה ירידה חדה בחום השחר, ולמחרת עליה ל-36.7 מעלות. שמחתי שהנה, סוף סוף יש איזה סימן שהיה ביוץ. אבל למחרת מדדתי שוב, והחום היה 35.9. מה לעזאזל?! אם היה ביוץ, החום לא היה אמור להישאר גבוה? אני ממש מתוסכלת, כי אני פשוט לא מצליחה לעלות על הביוץ, לא ע״י הפרשות, לא ע״י חום השחר ולא ע״י ערכה. למה?:( אם אלך לרופא אחרי חודשיים הוא יצחק לי בפנים או שיש סיכוי שיעזור לי? רק אציין שהמחזורים שלי בדר״כ נמשכים 33-34 יום, ורק בחודש האחרון היה 36, לכן עבדנו בכל תקופת הפוריות המשוערת מהמחזור הקצר ביותר ועד הארוך ביותר. אשמח לעצות מעודדות! תודה רבה!
6 תגובות
עמוד 1
היי
לדעתי תמשיכי לנסות ברגוע בלי לחץ אתם מנסים בסך הכול חודשיים ולפי מה שאת כתבת נראה שאת לחוצה נורא לחץ וסטרס זה אחד הגורמים שמעכבים כניסה להריון תמשיכי לנסות לזהות ביוץ אולי הוא מאוחר.. אל תיתייאשי ותזכרי תמיד שהערכות ביוץ לא אמינות ב 100% אז תמשיכו לקיים יחסי מין יום כן יום לא לפחות במשך שבועיים. שיהיה המון בהצלחה
הי לוליטה בפעם הראשונה שנסתי להיכנס להריון בדרך כלל היה מחזור סדיר כמו שלך ואז גם הייה לי מחזור אחרי 36 יום וחודש אחרי הרתי פשוט אמרו לי יום כן יום לא וזה עבד בסופו של דבר אבל לקח זמן לפחות 7 חודשים בסופו של דבר זה יקלט!!! עכשיו אני גם מנסה כבר חודש שני ובהצלחה
לוליטה..... הערכות לא אמינות...... אייל הוא עדות חיה לטענה הזו..... הם אמרו לי כל ה 8 חודשי ניסיונות שאין ביוץ והצלחנו לאחר 8 חודשים ואייל כבר בן 3 ו4 חודשים...... הפעם אני לא נוגעת בערכות האלה.... חבל על הכסף! יום כן יום לא, ולהפחית לחץ....... לגבי רופא, חכי עוד קצת..... בהצלחה! החודש הוא החודש של כולנו
תודה לכל החמודות ובהצלחה לכולנו!!! אגב, ביוץ בי״מ 25- זה ביוץ תקין? כאילו, הזקיק כבר לא מפותח מדי?
מסכימה עם כל מילה של פנין....!!! הערכות אינן מדויקות..... והאמת, שאותי לפחות, הן ממש הכניסו ללחץ... יחסי מין יום כן/ יום לא - הרבה פחות מלחיץ וגם כיף...
היי,
יש בנות שמבייצות מאוחר בגלל שהזקיק מתפתח לאטטטטטט לאטטטטטט, יכול להיות שיש חודשים שבכלל את לא מבייצת ואת לא יודעת, קורה...אבל לא להילחץ! כולן נקלטות בסוףףףףףף!!! את סה"כ מנסה חודשיים, זה כלום זמן אני בטוחה שאת תיקלטי בקרוב!