היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נמאס לי מהמשפחה של בעלי מילא חמותי אבל גיסי פשוט ממשיך לאמלל אותי אנחנו כבר לא בקשר איתו בגלל ההתנהגות שלו. הוא שומר שבת וכשהוא בא להורים שלו הוא בא לכל השבת ביום שישי שבוע הבא הזמנו לפני חודש הזמנו גם את ההורים שלי וזאת הזדמנות למפגש הורים שמזן לא היה. חוץ מחוסר הטאקט של חמותי גיסי הודיע שהוא מגיע להורים שלו שבוע הבא דווקא עכשיו דחוף לו!!! אני מכירה את הרפש וזה הכי מכוון בעולם מה שאומר שההורים של בעלי ילכו וישאירו אותו ואת המשפחה שלו לבד חמותי הכי אוהבת אותם בעולם ואני כבר רואה שהיא באה בפנים נפולות ובלי חשק הזמנו גם את גיסתי שתבוא עם החבר שלה המון זמן לא נפגשנו עכשיו בעלי דיבר איתה והיא אמרה שאם האח המגעיל הזה בא היא מעדיפה להיות איתו למה??? הרי תראי אותו למחרת ובצהריים מה דחוף לך??? כמה יוצא כבר שאנחנו מזמינים??? למה לנקוט כזו עמדה ברורה? אני פגועה כל כך
9 תגובות
עמוד 1
אוווף!!! באמת מעצבן... אין לי הרבה מה להציע פרט להמון
עזבי מאמי אל תיקחי ללב.. הם היחידים שמפסידים מזה... ואני,הייתי אומרת להם מה שיש לי בפרצוף במקום לאכול את עצמי.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
שמעי מאמי את מעניקה יותר מידי תשומת לב למשפחה של בעלך וחבל!!! כי את נפגעת מהטיפשות שלהם. לא חבל??? גיסתך רוצה להיות עם האח הדביל?? שתהיה איתו, למה לקחת דברים כל כך קשה?! חבל על האנרגיות שלך
אני במקומך עושה לבד עם ההורים שלי והאחים שלי!!
לא רוצים?!???! אל תבואו!!! ופעם הבאה אל תזמיני ולא כלום [/url
אני עם נופר. למה לך? עזבי אותה. אל תזמיני ותהני לבד עם המשפחה שלך
בנות, תודה
נופר, את צודקת אבל זה כואב גיסי עושה את זה בכוונה. מכל השבתות שיש דחוף לו לבוא דווקא בשבת הזו כאילו הגיע סוף העולם הגיע וזהו, לא יהיו יותר ימי שבת הוא מנסה לחבל ולהרוס בכוח. ועצוב לי, עצוב לי שבגלל זה הקשר גם גיסתי נהרס אם היא חושבת שמשהו ישתנה כשקוץ יוולד היא טועה לא יתחיל פתאום להיות קשר חם ורק היא תפסיד מזה. עצוב לי שהיא משתפת פעולה עם המניפולציות של גיסי ונוקטת עמדה מה היא כזו מטומטמת שלא מבינה מה היא עושה? הרי כמה יוצא לנו להזמין? אנחנו בדירה חדשה עושים מאמץ, אני בהריון תעריכי ותבואי והיא מעדיפה לבחור צד ולא לבוא אין לי כוח לא לחמותי חסרת הטאקט ולא לילדים שלה (חוץ מבעלי) אני פגועה מאד ועל זה אני לא מתכוונת לשתוק כמו על כל השאר אני עוד שוקלת מה לעשות.
תראי, אני לא יודעת מה יש למשפחה של בעלך, אבל בלי לפגוע בך, אולי גיסתך לא רוצה לבוא אליכם (מסיבות שונות. אולי לא נעים להיות לה ממשפחתך?) ומחפשת תרוץ? אם את באמת רוצה להיפגש עם גיסתך תנסי להזמין אותה ואת החבר שלה פעם אחרת כשאין אצלכם עוד אורחים...
ההפסד כולו של גיסתך וזו הבעיה שלה. את כבר יודעת מה טיב המשפחה של בעלך אז הגיע הזמן לדעתי לקבל את זה שהם כאלה ולהפסיק להתרגש... לא שווה לבזבז עצבים ואנרגיות על אנשים שלא שווים את זה בכלל...
טוטי זה מה שכואב, שכנראה יש לה בעייה איתי והיא מעדיפה במובהק להיות עם גיסי ולא לבוא אלינו למרות שזה חד פעמי, מאורע מיוחד שבעלי אמר לה שחשוב שהיא תבוא זה אח שלה! שתעשה את המאמץ בשבילו ולא תראה באופן כזה בולט באיזה צד היא.
יוליה אני מזמן יודעת מי זה גיסי ומכירה את השטויות של חמותי אבל אני בשוק מגיסתי מהסתימות שלה וההעדפה הברורה שלה