הסבר לבנות שלא מבינות על מה הרעש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני יומיים אלינור המדהימה הפנתה את תשומת ליבנו שיש בפייס בוק מישהו חשוד בשם ג'ורג'ט אדרי שהוא/היא חברה של 3/4 מבנות הפורום- תמונה מזעזעת של פדופיל קוקסינל, כשבאיזור מגורים רשום כרמיאל.

מיד הריצו בנות הודעה שאולי זה מישהו שפרץ לחשבון הפייס ורוב הבנות מיד מחקו את "החבר" וגם שלחו הודעות דיווח לפייסבוק.

עדי לתומה חשבה שזה יהיה מאוד משעשע להתעלל בנו ופתחה הודעה כאן בפורום שזה ממש משעשע אותה ושאנחנו לא מבינות חוש הומור ומבחינתה היא "סיננה" את "החברים" שלה בפייס וכל מי שנשאר חבר שלה בפייס בוק אז הוא חבר אמיתי וכמובן התווסף לו אייקון השחצנות= (לדעתי)

כהבנות התחילו להעיר לה שזה ממש לו מצחיק -היא לא הססה לפתוח עלינו פה ולהגיד לנו שהיא שמה ז' אחד גדול על כולנו ושאנחנו לא חברות מבחינתה והתחילה להתלהם על התגובות שהיא קיבלה.

לאחרונה, בחרה עירית דוד לצמצם את מעגל 300 החברים שלה בפייס בוק ל-68-אז היא פשוש מחקה את החברים שהיא לא רצתה, בשקט, בנימוס וגם שכפנו אליה בעניין היא נתנה את התשובות שלה בעניין.

עדי לעומתה החליטה להבריח את כולם על ידי התחזות לפדופיל -קוקסינל ועוד לבוא בטענות -שוב שאנחנו לא בסדר.

אז אולי מספיק את יפות הנפש של חלקכן- מבחינתי הבחורה לא שפויה וכל מה שהיא תעשה לעצמה זה בידיים שלה בלבד ללא קשר אלי או למישהי אחרת כאן בפורום- חבל לי שחלקכן נהנות שצוחקים,מעליבים ומשתינים עליכן בקשת.

כמה פעמים שהיא התחזתה למישהי אחרת וביקשה סליחה???? מיכל דליות להזכיר לכן..... אח"כ ימים של שקט ושוב.... היא הרימה את כל מי שהיא יכלה ש"יעזור" לה כי היא מפחדת מפדופילים שרואים תמונות של הילדים שלה באינטרנט.

אני והדס מיד שינסנו מותניים ופנינו לאתר ולמי שמתפעל את "יולדת" במטרה לעזור ל"חברה" שממש מוטרדת מהעניין, עדי ביקשה ממני אישית שאמחק לה שמות משתמש ישנים כ- 12 אולי יותר במספר (הידעתן?????) ואוודא שאין תמונות של הילדים שלה שלהם היא כ"כ חוששת - אז עכשיו שתבוא מישהי ותגיד לי - למה אנחנו כועסות על התחזות לפדופיל במטרה למחוק חברים בפייס.

ועוד דבר!!!! עדי כבר מספר פעמים מחקה בשקט את חשבון הפייס בוק שלה וכל פעם ביקשה חברות מחדש לבד מחברות הפורום ולא להיפך- אז הבעיה היא שלה ולא שלנו.

רוצה לדאוג לעצמה ולידים שתדאג- לא רוצה זכותה - אותי היא ממש , אבל ממש לא מעניינת יותר
28 תגובות
עמוד 1
  • תמי ממי. אני מבינה את הכעס שלך אבל עדיין...
    ערכתי קצת את הסיפור לפי איך שאני רואה אותו:
    לפני יומיים אלינור הפנתה את תשומת ליבנו שיש בפייס בוק מישהו חשוד בשם ג'ורג'ט אדרי שהוא/היא חברה של 3/4 מבנות הפורום- תמונה מזעזעת של פדופיל קוקסינל, כשבאיזור מגורים רשום כרמיאל.

מיד הריצו בנות הודעה שאולי זה מישהו שפרץ לחשבון הפייס ורוב הבנות מיד מחקו את "החבר" וגם שלחו הודעות דיווח לפייסבוק.

עדי חשבה שזה ממש משעשע ושאנחנו לא מבינות חוש הומור לכן היא טענה שמבחינתה היא "סיננה" את "החברים" שלה בפייס וכל מי שנשאר חבר שלה בפייס בוק אז הוא חבר אמיתי...
    כשהבנות התחילו להעיר לה שזה ממש לו מצחיק והמשיכו להגדיר אותה כ"חולה" וכאמא לא כשירה לגדל ילדים -היא לא הססה לפתוח עלינו פה, ולהגיד לנו שהיא שמה ז' אחד גדול על כולנו ושאנחנו לא חברות מבחינתה והתחילה להתלהם על התגובות שהיא קיבלה.

עדי הצליחה להבריח את הבנות על ידי התחזות לפדופיל אך זאת לא הייתה כוונתה האמיתית.

• טוטילה - אני ממש, אבל ממש לא מסכימה עם העריכה שלך......

הסיפור המלא של תמי מסביר מספיק טוב מאד בדיוק מה היה פה ולמה היה.

ממש עצוב לי כל הסיפור הזה, ועוד יותר עצוב שזו לא הפעם הראשונה ובטח שלא האחרונה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב , אין לי נטיה להגיב בד"כ על עניינים כאלה אבל נראה לי שבאמת נעשה מזבוב פיל
  • אההה ועוד משהו .
    למה נועלים את כל השרשורים שעדי רושמת או מגיבה ?
    כי למנהלות לא מתחשק לשמוע אותה ???
  • מסכימה עם טוטילה...

סוג של סערה בכוס מים
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• החלטתי שהפעם אני לא יגיד את דעתי..
    אבל אתן לא מפסיקות לחפור על זה..
  • אין מה לעשות תמי...תמיד יהיה לבנות מה להגיד
    תנסו להבין שתמי כתבה את ההודעה כי ביקשו ממנה להבהיר למה נמחקה ההודעה
    ושיר את ממש צדקת..אבל לא יכלתי לא להגן על אהובתי וכמובן לנעול שירשור הכפשה..
    וכמובן גם נועלים..מי שרוצה תפתח חדש

• נגה
    בדיוק כמו שרשמת, הובהרה הנקודה על מה היה בלאגן.

ועם כל הכבוד לא עשו זבוב לפיל -בנותב ממש נלחצו ופחדו- אז תבינו גם אותן

וגם לי מותר להביע את דעתי
  • עוד נקודה : גם פייסבוק וגם פורום כאן זה עדיין עולם הוורטואלי ולא עולם האמתי .
    את עדי אני מכירה רק דרך הפורום אבל אם היתי מכירה אותה גם בחיים אמתייים מי אני בדיוק שאתן לי הבחנה רפואית ? ועוד הכניס לסיפור הזה את עניין של הילדים שלה ?
    אז אלינור ראתה תמונה מפחידה בפייסבוק שלה ועוד כמה בנות פחדו מתמונה במחשב וכו . גם לי לא מובן חוש הומור הזה אבל בצורה הכי האזרית דווקה אתן תקפתן את עדי בנקודה הכי הכי רגישה שלה.
    תזכרו שחוץ מרשתות חברתיות ופורומים למנהם יש גם עולם האמתי בחוץ, עדי גם עם המעשה לא היה הכי מוצלך לא פגע באף אחד אישית (אחרי הכל היא כולו במקום תמונה שלה שמה תמונה של איזה גבר טראנס, שאתם החלטתם שהוא כבר פדופיל וכו ) וכי תגובה אתם תקפתם (אין לי הגדרה אחרת ) אותה בחיים אמתיים ועוד בנקודה הכי כואבת שלה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אולי די??????!!!!!
  • כל אחת בדעה שלה ולא משנה מה נגיד או מה נעשה
    אפילו לפעמים להביע דעה אישית אני חושבת פעמיים ושלוש כדי זה יתפרש בגלל שהשם שלי צבוע באדום ... ואולי לא יבינו לא נכון או שאם בנות מבקשות לנהול שירשור או למחוק מה שהם פתחו אז גם יש לי כח ..
    ולפעמיים קורה שמנהלת אחת נועלת והשנייה בדיוק מגיבה

ואת האמת ממש בא לי באופן אישי למחוק/ לנעול את השירשור הזה כי הנושא כבר נמאס ומאוס אבל אני לא יעשה שלא תגידו שאני משתמשת בכח שלי

• במקום להתלבט האם לנעול את השרשור או למחוק, לא היה צריך בכלל לפתוח אותו.
    ברור שכל אחת רשאית להביע את הדעה שלה, אבל אתן פוגעות בבן אדם שגם ככה מאוד רגיש.
    זה מכוער!!!!!!!
  • נטלי את צודקת בהחלט- אני משועממת ובהחלט חסרים לי ריגושים
    חחחחחחחחחחחחח אנחנו פוגעות בבן אדם- אולי תקראי את מה שכתוב יותר לאט ותראי שאין פה שום פגיעה בבן אדם שבסה"כ שאלו מה קרה.
    נראה אותך חכמה שמציפים לך את האינבוקס בשאלות "מה קרה"

בדיעבד אלינור צודקת - למה באמת היו צריכים למחוק לה את השרשור??? אולי אז הייתי מבינה.

אני לא מתכוונת לבקש סליחה ואם שלושת המנהלות הנוספות ירצו למחוק/לנעול את השרשור הזה - סבבה.

איך אמרתם דמוקרטיה, מותר להביע את דעתנו כי זה "וירטואלי"
  • תאמיני לי שאני אהיה מספיק חכמה לסגור את העניין מול אותו בן אדם באופן פרטי.
    תאמיני או לא, כבר קרו לי דברים בחיים, אני לא נולדתי אתמול.
    אני סוגרת עניינים עם בן אדם עצמו ולא הופכת אותו למוקד ללעג או לדאגה מזוייפת מול מאות אנשים אחרים.
    ואם עדי היתה עושה לי תרגיל כמו שעשתה לבנות אחרות, היא היתה שומעת ממני בפרטי
  • נטלי את הגזמת!!
    את ממש סותרת את עצמך- את אומרת שאת לא היית סוקלת בן אדם כאן ואז עושה את זה לתמי??
    שימי לב על מי את כל כך מגינה
    גם את מביעה את דעתך וירטואלית ופוגעת באישה שמאחוריי...

• נגה
  • ונגה כל מילה
  • מנהלות, חשוב שתהיה ביניכם אחידות ותיאום, אבל הפעם קצת הגזמתן...

תמי, אין במילותייך פגיעה בבנאדם?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• שיר, אני לא השתמשתי בכוח שלי כמנהלת, אני פשוט רשמתי את מה שהיה עבור בנות שביקשו להבין את פשר העניין בעקבות כך שקיבלו הודעה פרטית בפייס או SMS , טלפונים בבית ובשעות לא סבירות.

אתן כולכן חושבות פתאום רק על עדי, אנחנו כמנהלות נמצאות כאן 24/7 ומקבלות הרבה פעמים הודעות, פניות חסויות שאנחנו ממש לא פוגעות בשמו/ה של מי שמבקש ופונה אלינו.

ואם במקרה קורה שאנחנו לא כאן כי בכל זאת יש לנו חיים פרטיים כהגדרתכם בפורום אז אנחנו פתאום לא מנהלות טובות.

אין לכם מושג איזו הזעקה הייתה בעניין הזה - אז תפסיקו לקטול אותנו.

אני רשמתי שמבחינתי היא לא שפויה וההגדרה שלי הייתה לעצם העניין של התמונה המפחידה שהיא שמה והבהרתי עד כמה העניין הרגיז אותי בגלל!!!!! שהיא פנתה אליי אישית לבקש עזרה בגלל!!! שהיא-עדי מפחדת מפדופיליה לכאורה כלפי הילדים שלה, אף אחד לא אמר שהיא הטרידה אבל היא כן הבהילה מאוד מאוד אמהות נוספות כאן בפורום וגם להן מגיע שכמנהלות ניתן גב וכתף גם להן!!!!
  • נגע את יודעת מה?
    אולי כדאי שתמי הממי תרגיש על בשרה כמה לא נעים כשסוקלים אותך!
  • נטלי
  • נטלי עכשיו הפלת אותי מצחוק-אני?? נפגעתי??? ממש אבל ממש לא ועוד ממך אני אפילו לא מכירה אותך - ככה שמבחינתי עוד מישהי רשמה תגובה ואת דעתה האישית- כי זה פורום וירטואלי

לא רשמתי שוב דבר שלא היה וקרה!

ושוב פעם- בפעם האלף אם עדי לא רצתה חברות של אף אחת מאיתנו היא יכלה בשקט בשקט למחוק אותנו ולא בדרך שהיא עשתה את זה.

את רוצה להיות חברה שלה/אוהדת שלה/כותל שלה- בקשה זו זכותך המלאה.
    את רוצה להגן אליה- גם נפלא ואת עושה את זה יופי.

• שבוע טוב!!
  • פרשנות שלי, עמית????
    את יודעת מה אני יותר לא מתייחסת לשרשור הזה.
    חבל שמחקו את השרשור של אלינור ואז הייתי יכולה להראות לך שזו לא פרשנות שלי.

שבוע טוב ומבורך
  • תמי די
    את יודעת את האמת ורוב הבנות פה שנפגעו יודעות את האמת
    אז באמת די!!!!

ונטלי, אם את חברת אמת, ונראה שאת באמת אחת כזאת, תגשי לעדי ותעזרי לה, תתמכי בה, תדחפי אותה לקבל את הטיפול האמיתי שהיא באמת זקוקה לו, אני לא פיסכיאטרית ולא פסיכולוגית, אני פשוט בן אדם רציונלי שיודע איך דברים לא אמורים להיראות ולא אמורים להיעשות, ובן אדם רציונלי לא היה מתחזה לקוקסינל כדי לראות מי הם החברים האמיתיים שלו ומי הם לא, ועוד היה חושב שזה נורמלי.
    האם היתה לה כוונה להפחיד? מאמינה שלא
    האם זה מקרה שפשוט חוזר על עצמו בלי סוף? בהחלט כן
    האם יש לי רצון בקשר כלשהו עם בן אדם כזה? ממש ממש ממש לא

אם אתן חברות אמת אל תעזרו לעדי להתעלם מהבעיה!!!

• נטלי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • פשששש

באתי לרשום משהו...אבל אז ראיתי את סיוון כתבה בדיוק את מה שרציתי
  • אני רוצה לאחל לכל אחת ואחת פה בריאות

בריאות נפשית ובריאות פיזית
    א-מ-ן !!!!!!!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה