לפני יומיים אלינור המדהימה הפנתה את תשומת ליבנו שיש בפייס בוק מישהו חשוד בשם ג'ורג'ט אדרי שהוא/היא חברה של 3/4 מבנות הפורום- תמונה מזעזעת של פדופיל קוקסינל, כשבאיזור מגורים רשום כרמיאל.
מיד הריצו בנות הודעה שאולי זה מישהו שפרץ לחשבון הפייס ורוב הבנות מיד מחקו את "החבר" וגם שלחו הודעות דיווח לפייסבוק.
עדי לתומה חשבה שזה יהיה מאוד משעשע להתעלל בנו ופתחה הודעה כאן בפורום שזה ממש משעשע אותה ושאנחנו לא מבינות חוש הומור ומבחינתה היא "סיננה" את "החברים" שלה בפייס וכל מי שנשאר חבר שלה בפייס בוק אז הוא חבר אמיתי וכמובן התווסף לו אייקון השחצנות=

(לדעתי)
כהבנות התחילו להעיר לה שזה ממש לו מצחיק -היא לא הססה לפתוח עלינו פה ולהגיד לנו שהיא שמה ז' אחד גדול על כולנו ושאנחנו לא חברות מבחינתה והתחילה להתלהם על התגובות שהיא קיבלה.
לאחרונה, בחרה עירית דוד לצמצם את מעגל 300 החברים שלה בפייס בוק ל-68-אז היא פשוש מחקה את החברים שהיא לא רצתה, בשקט, בנימוס וגם שכפנו אליה בעניין היא נתנה את התשובות שלה בעניין.
עדי לעומתה החליטה להבריח את כולם על ידי התחזות לפדופיל -קוקסינל ועוד לבוא בטענות -שוב שאנחנו לא בסדר.
אז אולי מספיק את יפות הנפש של חלקכן- מבחינתי הבחורה לא שפויה וכל מה שהיא תעשה לעצמה זה בידיים שלה בלבד ללא קשר אלי או למישהי אחרת כאן בפורום- חבל לי שחלקכן נהנות שצוחקים,מעליבים ומשתינים עליכן בקשת.
כמה פעמים שהיא התחזתה למישהי אחרת וביקשה סליחה???? מיכל דליות להזכיר לכן..... אח"כ ימים של שקט ושוב.... היא הרימה את כל מי שהיא יכלה ש"יעזור" לה כי היא מפחדת מפדופילים שרואים תמונות של הילדים שלה באינטרנט.
אני והדס מיד שינסנו מותניים ופנינו לאתר ולמי שמתפעל את "יולדת" במטרה לעזור ל"חברה" שממש מוטרדת מהעניין, עדי ביקשה ממני אישית שאמחק לה שמות משתמש ישנים כ- 12 אולי יותר במספר (הידעתן?????) ואוודא שאין תמונות של הילדים שלה שלהם היא כ"כ חוששת - אז עכשיו שתבוא מישהי ותגיד לי - למה אנחנו כועסות על התחזות לפדופיל במטרה למחוק חברים בפייס.
ועוד דבר!!!! עדי כבר מספר פעמים מחקה בשקט את חשבון הפייס בוק שלה וכל פעם ביקשה חברות מחדש לבד מחברות הפורום ולא להיפך- אז הבעיה היא שלה ולא שלנו.
רוצה לדאוג לעצמה ולידים שתדאג- לא רוצה זכותה - אותי היא ממש , אבל ממש לא מעניינת יותר