כסא אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות

14 תגובות
עמוד 1
  • אני קניתי לא מזמן בחנות ביג בייבי של אינפיניטי ב250 שח
    הדס כבר יושבת אז קניתי בלי מצבים
    לי היה חשוב שהוא סגור מהצדדים וכשמוצאים את המגש אוכל, עדיין יש מעקה מקדימה...

לכי תתרשמי בחנויות- יש הרבה מחירים....
    והרבה סוגים.... לפעמים זה סתם מותג אבל עושה את אותו הדבר כמו כולם...

• גם אני קניתי של אינפינטי בלי מצבים ב150 שח

• אז מה אתן אומרות שכדאי לחכות שישב במקום להשקיע הרבה?
    כי התחלנו כבר יותר מטעימות והוא אוכל בטרמפולינה שסתם מתלכלכת ואחרי זה יש ירקות/פירות שלא יורדים בכביסה..

• אה ויש לי עוד שאלה
    לגבי לול (לא מיטה) כדי לשים לו את המשחקים
    יש לו כרגע משחקים במיטה בצד וגם באונברסיטה ועל המזרן פעילות.

יש טעם כדי להפריד את המיטה מהמשחקים לקנות לול??

• לגבי הכסא- לא רואה טעם במצבים , אני הושבתי את תמר לאכול גם כשלא ישבה... זו לא ישיבה ממושכת.....

לגבי הלול- לי אין תמר משחקת על הרצפה וכשהיה קר על מזרון.....

• ומותר בגיל כזה?
    לגבי הלול נראה לי צודקות גם ככה עוד קצת הוא יזחל ולא ירצה הרבה להיות שם

• מקפיצה :-)

• מעולם לא היה לנו לול. הילדים מסתובבים לי חופשי בכל הבית.

• אני לא חושבת שצריך לול..
    אצלי היא משחקת ברצפה יפה מאד
    הם רוצים לזחול ולגלות דברים חדשים

אם אני כבר רוצה לשים אותה איפהשהוא כי אני הולכת לשירותים לדוגמא- אז אני שמה במיטה שלה...

• לנו יש לול קמפינג - זה היה נח לקחת אותו לכל מיני מקומות כשהתארחנו, וגם בבית, אם הייתי עסוקה במטבח, ורציתי שדור יהיה בקרבתי, הנחתי אותו בלול לכמה זמן.

זה בהחלט לא MUST בעיני.
    כמו שמיכל אמרה, אפשר לשים אותם במיטה לכמה דקות.
    לגביי כסא - אנחנו קנינו כסא פשוט (עלה בסביבות 150 שח)
    גם אני הושבתי את דור עוד לפני שישב לבד, כי לא הסתדרתי עם הטרמפולינה, וגם ככה הוא בעייתי באוכל, אז עשיתי הכל כדי להגדיל את הסיכוי שיאכל - כמו שמיטלי אמרה, זה היה רק לפרקי זמן קצרים.

• אני קניתי עם מצבי גובה ומשענת.
    בדיעבד, מיותר לחלוטין
  • מאמי אנחנו קנינו מדוקטור בייבי ב 300 שקל אם אני לא טועה
    הבעיה היא שאני לא יודעת מה הדגם.. :< חחחחחחחח הוא ירוק זוהר כזה ויש לו כל מיני מצבים והוא מרופד ממש נעים כמו מזרון ים כזה חח..

• לא מבינה בזה
    אבל בהחלט אפשר להושיב בכיסא ילד שעדיין לא יושב בכוחות עצמו
    זה אפילו מומלץ.
  • מומלץ זה לא, כי זה עומס מיותר על עמוד השדרה, אבל רובינו עושות את זה כי אין ברירה וכי הילד כבר רוצה לשבת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה