האם אתן מדללות לקטנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את תחליף החלב כדי שיאכלו פחות? הבן שלי בן 5 וחצי חודשים ולפעמים אני מכינה לו 60 מ"ל באבקה ו100 מ"ל מים כדי שיקבל יותר נוזלים עכשיו בחום היות ואני לא רוצה לתת לו הרבה מים..אני יודעת שטיפות חלב ומטרנה אומרות לא לעשות את זה אלא את הכמות המדוייקת לפי הכפית. השאלה כמה זה קריטי אם יקבל יותר מים מאבקה (לא יותר אבקה ממים כי אז זה יכול להעמיס לו על הכליות) מישהי עושה את זה?
15 תגובות
עמוד 1
  • למה את רוצה שיאכל פחות???

• למה לא לתת מים בין הארוחות
    קודם כל שהוא שותה/אוכל זה נחשב גם לנוזל אבל צריך גם לתת מים בין ארוחות חם מאוד עכשיו
    אם הוא התחיל גם טעימות את יכולה לתת לו לשתות קצת מים אחרי האוכל

• אני לא הייתי מדללת, כדאי לוודא מול אחות טיפת החלב ומול המוקד של חברת התמ"ל.
    על פניו לא נשמע לי נכון.....
    אני מעדיפה לתת מים.....

• למה את רוצה שיאכל פחות?
    אני לא הייתי מדללת.
    נותנת מטרנה בנפרד ומים בנפרד.
    הוא גם צריך ללמוד לשתות מים.

• לא לעשות את זה.

לתת לו תמ"ל לפי ההוראות, ובין הארוחות מים...
    אוכל זה אוכל ומים זה מים...

רעיון לא טוב

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• לא ממש לא ... לא בגילאים האלה . זה אפילו נשמע לי מסוכן.
  • לא, למה?

• אוקיי הבנתי שזה קריטי ולא אעשה את זה יותר,יש לי עוד שאלה במידה ואתן צריכות להכין כמות שהיא לא בכפולות של 60 שזה הגודל של הכף אתן מכינות ושמות את מה שנשאר במקרר או זורקות את מה שנשאר בכל ארוחה או שמות בערך לפי העין?
  • מה ז"א "לפי העין"?
    יש הוראות הכנה מאוד מדוייקות ומאוד פשוטות. הולכים לפיהן!
    מה שנשאר מארוחה זורקים!
    אולי כדאי לקרוא מה שרשום על האריזה, דברים יובנו ויובהרו לך....

• מטרנה זה לא הקפה שלך של הבוקר! לא עושים לפי העין! מטרנה שמים בצורה מדוייקת לפי ההוראות הכנה.
    בגיל הזה אם הכנתי בקבוק והילד בעצם לא היה רעב או אכל ממש קצת, אני אשמור במקרר לכמה שעות בודדות. אולי בכל זאת יאכל עוד מעט. אם לא - זורקים.
    גם אם אני יודעת שהילד אוכל רק 150 מ״ל אני אכי 180 ואזרוק את השאריות.
    תאמיני לי, זה לא הדבר היחיד שהילד ״יבזבז״ לחינם.
    שמעתי זמטר ה יצאה עכשיו בכפית של 30, אז אולי זה יעזור לך.
    אבל ממש לא לפי העין

• אף לא עשיתי את זה - אני לא מאמינה בלשחק עם מינונים של תמ"ל.

זה מדוייק בכל מיני חישובים מדעיים - לא נראה לי שכדאי לשחק עם זה.....
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ממש לא!
    בטח לא לצוציק בן 5 חודשים...
    אם את רוצה להכין פחות, בקשי ממטרנה כפית של 30 מ"ל (הם ישלחו אליך הביתה). תני לו מים בין הארוחות, אבל בשום אופן אל תדללי תמ"ל... זה מסוכן!
  • לא לעשות כמו שכתבו לך אבל לי היו תקופות שהעדפתי להעלות את הכמות בטיפה והייתי מכינה נגיד 120 ורציתי שיאכל רק 90 הייתי שופכת לבקבוק אחר את העודפים ושומרת במקרר עד שמונה שעות וארוחה הבאה למשל הייתי מכינה שישים ומוסיפה את השלושים הנותרים מהקודמת וככה את יחסית לא מבזבזת.

המסנג'ר שלי: [email protected]

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • זה לא תקין ואפילו מסוכן (כאשר מטרנה זו ההזנה היחידה של הילד) לדלל תחליף.
    אני ראיתי בשניידר ילדים שהגיעו עם ת-ת ת-ז-ו-נ-ה בגלל דבר כזה.
    ילד עד גיל חצי שנה אמור לאכול רק חלב אם / תחליף, כאשר ה"טעימות" באות בנוסף לארוחה ועדיין לא מחליפות אותה.
    עד גיל חצי שנה לא אמורים לתת מים בכלל, רק במקרים של חום כבד בחוץ. השתיה והאוכל של הילד הם חלב אם / תחליף.
    לאחר חצי שנה שרואים שהילד כבר אוכל ארוחה של מוצקים, מוסיפים לו מים בסוף הארוחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה