היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון כבר יותר מ-9 חודשים :( ללא הצלחה. אני כבר הרבה פעמים נכנסתי לפורום, קוראת ומתרשמת מהחברות והחיבור בין כל הבנות, וזה קצת עוזר ותומך...
    זה תהליך כל כך קשה, ומי שלא עובר אותו פשוט לא מבין עד כמה...
    למזלי, לי ולבעלי אין בעיות פוריות (הרופא שלח כל אחד מאיתנו לבדיקות, והכל יצא מעולה). בעצם הסיבה שאנחנו לא מצליחים להרות היא כי בעלי נמצא הרבה מאוד בחו"ל לצרכי עבודה ופשוט לא נמצא בארץ כשאני מבייצת... ניסינו כמה פעמים לסנכרן בין הזמנים, אבל מכיוון שהמחזור שלי לא כ"כ סדיר זה קשה יותר ועד עכשיו יצאו מעט מאוד פעמים שבאמת הייתה אופציה לקליטה (פעמיים, או אולי אפילו פחות מזה).
    קשה לי לשתף בדברים האלה, כי יש כזה קשר של שתיקה מסביב. לא רוצים לספר למשפחה ולחברים יותר מידי כי לא רוצים שכל הזמן נצטרך לאכזב ולהגיד שעדיין לא... אז נורא קשה לי אפילו רק לכתוב את זה בפורום האנונימי הזה...
    הסיבה שעכשיו התיישבתי לכתוב היא כי אני ביום ה-33 למחזור (המחזור שלי נע בין 30-35 ימים, לפעמים היו אפילו חודשים של 37-38 ימים...) זה כל כך מתסכל מצד אחד לרצות שלא לקבל מחזור, ומצד שני לרצות לקבל תשובה כלשהי ודאית. אני לא רוצה לעשות בדיקות היריון כי כבר נמאס לי כל הזמן להתאכזב. מעדיפה לחכות ולראות... האמת היא שהחודש בעלי טס ביום ה-15 למחזור, (קיימנו יחסים באותו היום) אבל אני לא מאמינה בכלל שיש סיכוי כי זה נורא מוקדם יחסים לאורך המחזור שלי...
    לא יעזור כמה שהסיכוי קטן, עדיין יש לי תקווה מסוימת...
7 תגובות
עמוד 1
  • היי ,
    הרצון שלך והתקווה שאת מתארת מאד מוכרת ( נראה לי שלכולנו ).
    אופי העבודה של בעלך הולך להשתנות בעתיד הקרוב ? אם לא אז אולי שווה להתייעץ עם רופא , יכול להיות שיציע לך פתרון
  • ככל הנראה, העבודה שלו לא הולכת להשתנות בתקופה הקרובה, אבל נראה שהוא יהיה בארץ בביוץ הקרוב... נקווה לטוב...

אני בטוחה שהתחושה שאני מתארת מוכרת לכולן כאן, ובגלל זה הרשיתי לעצמי לכתוב ולשתף, מה שאני כמעט ולא עושה. הרגשתי צורך לפרוק, וזה באמת עזר לי, אז תודה רבה על התגובה והיחס...
  • היי מאמי, קודם ברוכה הבאה ונעים להכיר

• היי

ברוכה הבאה לשהות קצרה
  • תודה לכן! אני באמת מנסה לקחת את זה בקלות, כבר הפסקתי עם כל בדיקות הביוץ, ולמרות שלא כתבתי עד עכשיו בפורום, קראתי את הדברים שלכן אז שאבתי מידע... מקווה שבאמת תהיה שהות קצרה בפורום הזה, ובהצלחה לכולן!
  • מאחלת לך שהות קצרה ובהצלחה
    אני אוהבת את כיוון החשיבה שלך
  • היי מותק ,מבינה אותך שיש קושי מסיום בגלל עבודה של בעלך ,אבל כמו שבנות אמרו לך תנצלי כל יום שאת איתו ו לכי תדעי מאחלת לך מכל הלב שתתפסו את היום החשוב. מאחלת לך המון הצלחה ו בשורות טובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה