לא מצליחה להחליט מה לעשות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי אתן תצליחו לסדר לי את סדר המחשבות...
    אז ככה, המחזור האחרון היה ב 7/5 ובו גם הפסקתי לקחת גלולות. מאז המחזור לא הגיע. השאלה היא האם זה בגלל הגלולות שהפסקתי ולפניהן המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר או הייתכן שכ"כ מהר נכנסתי להריון?
    בנוסף להכל בתקופה האחרונה התחצ'קנתי כמו טינאייג'רית (לא כיף!!)
    מה גם שלפני שבוע בדיוק עשינו בדיקה (לא בשתן של הבוקר) והיא היתה שלילית...
    מה הייתן ממליצות לעשות?
    עוד בדיקה ביתית?
    ללכת לרופא נשים?
    לחכות עוד חודש, אולי הוא יגיע?
    אני קצת אובדת עיצות...
9 תגובות
עמוד 1
  • זה בעיה כי את לא יודעת כל כמה זמן המחזור שלך ... ובגלל זה את לא יודעת כמה זמן את באיחור
    אבל בגדול זה ניקרא איחור היום אנחנו כבר ב 16/6 שהמחזור שלך האחרון היה ב 7/5 זה נגיד כבר 10 ימים איחור נניח..

לדעתי הייתי עושה עוד בדיקה ביתית אחת בשתן הראשון אם יצא חיובי מה טוב!!!!
  • היי עינברית , אני חושבת שאת צריכה לעשות בדיקת דם וגם עוד דבר לאחר שמפסיקים עם גלולות יש שיבושים בוסת.

• אני עם מרגו בכל מילה!

אל תממני את הפארמים עם הבדיקות ביתיות שלהם! לכי לעשות בטא, אם יוצא חיובי מה טוב, ואם לא, תחכי בסבלנות.
    המערכת שלך משובשת בגלל ההפסקה של הגלולות, אבל אי אפשר לדעת...חברה שלי נקלטה אחרי שבועיים שסיימה גלולות של 10 שנים אז את יודעת, הכל אפשרי!
  • מסכימה עם הבנות..... בדיקת בטא.
    שאלה: איך היה המחזור לפני הגלולות?????

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה לכן יקירות על התגובות.
    לפני הגלולות המחזור גם לא היה סדיר...אבל יש כל מיני תופעות מוזרות כמו התכווצויות בבטן התחתונה כבר לא מעט זמן, שינויים פתאומיים מצב הרוח וכל מיני כאלה...אז החלטנו לעשות עוד פעם בדיקה ביתית ואני ממש מחזיקה , מחר בבוקר אני אעשה אותה....מחכה כבר שיגיע :)
    במידה ויהיה שלילי אני אחכה עוד קצת ואם עדיין לא יגיע - אלך לעשות בטא....
  • שיהיה בהצלחה
  • בדקתי...יצא שלילי...
    אבל כנראה אלך בקרוב לרופא נשים לנסות להבין מה עובר על הגוף שלי...
    ניתן אבל עוד קצת זמן והזדמנות למחזור להגיע
  • אני מבינה את אכזבה שלך מאמי - אבל לא נורא אז חודש הבא(כמו שאמרתי לך לאחר גלולות יש שיבושים בוסת).

• תודה...
    נישאר אופטימיים :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה