כסא בטיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בשעה טובה אמילי עברה לשבת בכסא בטיחות שקנינו (אלפא אומגה, בעקבות ההמלצות).
    שמתי את הכסא נגד כיוון הנסיעה, והורדתי את המשענת כמה שיכולתי אבל עדיין הכסא ממש בזוית של ישיבה.
    כשאמילי התיישבה בו, היא נרדמה ואז היא פשוט התקפלה לשניים והצוואר נהייה ממש קדימה, בקיצור עוד שניה נשבר.
    בעלי הטה את הכסא פיזית עוד אחורה, אבל אני לא יודעת אם זה טוב מבחינה בטיחותית, ועוד אומרים שהכסא מתאים מגיל אפס.
    אז איך זה אצלכן בכסאות בטיחות כשהילדים רוצים לישון?
8 תגובות
עמוד 1
  • לי יש כסא של מקסי קוזי.
    אנחנו העברנו בגיל שנה ר אבל יש לו מצבים שונים כשהוא מגיע כמעט לשכיבה מלאה. וכשהם נרדמים פו הם לא מתקפלים לשניים כמו בהרבה כסאות שראיתי.

• עוד מישהי?
  • ממי זאת הבעיה בכסא הזה
    אני אנסה לצלם לך בבוקר ולשלוח אליך תמונה
    אנחנו פשוט שמים למטה מגבת כדי שתהיה עוד קצת זוית של שכיבה
    הכסא הזה מדהים, בטיחותי, איכותי, נוח, אבל הזויות אצלו מעפנות

• כן... אם הייתי יודעת הייתי קונה אחר... כי יש מלא טובים עם זויות שכיבה
  • לא זוכרת את החברה של הכסא.. אבל לשלנו יש מצבים שאני יכולה טיפה להשכיב אותו ( טיפונת כדי שהגב לי ישבר לה במידה והיא נרדמת)
    והוא ממש נוח לרז הוא כמו כורסת נוחות כזאת

• גם אצלי זה טיפונת.לא מספיק
  • גם אני שמתי לב שזוית השכיבה שלטענתם מתאימה מגיל 0 לא כל כך מתאימה לתינוקות רכים לטעמי, אלא אם כן אני מפספסת משהו
  • אנחנו עדיין בסלקלים קנינו סלקלים ענקיים של אוונפלו שהבאנו מחול
    כי לדעתי זה קצת יותר בטיחותי מכיסא והם תמיד נרדמים בנסיעה אז ככה שממש נוח להם אני אקנה להם כסאות שהסלקלים יהיו קטנים עליהם

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה