היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שמאכילה את הדס לפני השינה עליי? ( שתינו מחזיקות את הבקבוק) זה מין פינוק אחרון לפני השינה.... מוזר?
13 תגובות
עמוד 1
ממש לא היחידה! אני מאכילה את אמילי עליי בכל הזדמנות.. זה הכיף שלי
גם אני אוהבת עליי
גם אצלי הוא עלי לפני השינה..........
כי הוא יונק
גם אני ככה. בחיבוקי והיא עלי עם הבקבוק. הכי כיף
למה אפשר אחרת ולא רק לפני השינה כל פעם שנועם אוכלת בקבוק זה עלי אולי אני לא מניקה אבל זה לא אומר שאני צריכה לבטל אפשרות לקרבה עם הילדות שלי. להב עד גיל שנתיים היתה אוכלת עלי את הבקבוק ואני ממש לא מתביישת בזה, ההפך אני גאה בזה לחלוטין , זה היה הזמן שלי ושלה, וזה הזמן שלי ושל נועם
אני האכלתי את שניהם עד גיל שנה עלי עם הבקבוק. זה הכי כיף לי ולהם. כשבעלי היה איתי התחלקנו כשהייתי לבד אז בתורות. עכשיו הם כבר רוצים להחזיק לבד...
הכייייי כיףף בעולם. מאז שדור גילה את קונספט ה"לבד" כבר אין לי את ההנאה הזאת.
זה היה כיף אדיר, ליטפתי לו את הראש, והוא נמרח עליי. מתגעגעת לזה - תהני כל עוד זה נמשך
עד היום שאני נותנת לרז בקבוק אז אני מאכילה אותה עליי.. אני הכי נהנית מזה בעולם
עם עומר ואיתי הייתי מאכילה עלי כשבעלי היה בבית וכשהייתי לבד- או בתורות או עם שמיכה
יובלי אכל עלי רק עד גיל חודשיים וחצי... ואז היתה תקופה שהוא פשוט לא רצה לאכל עלי.. היה אוכל איזה 30 ופשוט מפסיק לאכל.. שמתי אותו לאכל לבד ושם הוא מחסל את הבקבוקים.. אז מאז הוא אוכל לבד הגברררררר שלי... לפעמים אני מנסה להגניב לו האכלה, אבל.. אין מצב כל כך איתו.. מתה עלללליייוווו..
נושא כאוב
בוא נראה מי רק ינסה לגעת להם בבקבוק הוא יהיה מסכן הם רוצים לבד ובמיטה אבל אני כל היום משחקת איתם על הרצפה
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
אה מגניב.. חשבתי שזה כבר מוזר כי היא כביכול ילדה גדולה...
בבוקר למשל כשאנחנו ממהרים היא שותה לבד על כרית גבוהה.. אבל אני צריכה לפעמים לסדר לה את הידיים- כי היא שובבה קטנה גם אם היא תשתה אויר לא יהיה אכפת לה.. מבחינתה פחות אוכל....
אבל בערב.. אין על זה- עם אורות מעומעמים, העיניים חצי סגורות (ואז הן נפתחות שוב במיטה אבל מילא...) היא ואני וריח ההמקלחת....
למה היחידה? לכל אחת יש את טקס ההרדמה משלה. אני חמחבקת את נטלי ומלטפת לה בין העיניים ומצח כשהיא אוכלת מבקבוק והיא תוך כדי עוצמת עיניים בעייפות והנאה. אח"כ שמה אותה עליי והיא פשוט נמרחת עליי ואני מזמזת שיר עד למיטה שלה והופ.... במיטה היא זזה קצת, שורטת את המזרון (קול שגורם לה להירדם) ואז נרדמת אחרי מס' תנודות ראש מצד לצד