גבר שכב על שלוחן הניתוחים ועמד להיות מנותח על ידי בנו הכירורג.
בטרם הורדם אמר האיש לבנו:
"בן, תכניס לך את זה טוב טוב לראש שלך, אם דבר מה יקרה לי...
אמא שלך תבוא לגור אצלך!!!"
=====================
שני כורדים הולכים ברחוב ולפתע אומר אחד לשני : "אני חושב שציפור חירבנה לי על הקרחת, מה אני אעשה ?"
עונה לו השני : "קח נייר ותנגב !"
שואל הכורדי הראשון : "אבל איך אני אגיע עכשיו לתחת של הציפור ?"
========================
כורדי אחד שמנסה למכור את האוטו שלו כבר חודש, פוגש חבר ומספר שאף אחד לא מתקשר אליו ולא מתעניין באוטו. שואל החבר: "מה כתבת במודעה?" עונה הכורדי: "יד רביעית, קילומטרז' גבוה, תאונות רבות". החבר צוחק עליו: "ככה מוכרים אוטו? תכתוב יד ראשונה, קילומטרז' נמוך, שייך לרופא". לאחר שבועיים פוגש הכורדי את החבר וזה שואל אותו: "נו, מכרת כבר?" הכורדי עונה: "מה, השתגעת? אוטו כזה מוכרים?"
==========================
פולניה הולכת לרופא השיניים שלה .
"דוקטור , כמה תעלה לי עקירת שן בינה ? " - היא שואלת .
עונה הרופא : " מאתיים וחמישים שקלים !. "
הפולניה : " מה ? זה סכום מטורף !!! אין אפשרות להוזיל את המחיר ? "
"תראי, " עונה הרופא "אני יכול לרדת קצת במחיר , אם לא אשתמש בהרדמה . זה יעלה לך 200 ש"ח . "
- " זה עדיין יקר לי מדי ! "
- "או. קיי. " ממשיך רופא השיניים " אני יכול לוותר על ההרדמה ולעבוד עם זוג פליירים פשוטים , ואז המחיר יירד ל-100 ש"ח . "
"לאאאא..." נאנחת הפולניה , "זה עדיין יותר מדי ... "
" המממ ..." , מגרד הרופא את פדחתו , "יש עוד אפשרות אחת להוזיל את מחיר העקירה . אני יכול לתת לסטאז'ר (מתלמד) שלי לבצע את העקירה - לשם אימון , הוא ישתמש בפלייר מיושן , ללא הרדמה , ואז אני יכול לרדת במחיר ל-50 ש"ח בלבד , אבל לא פחות !!! "
- "מצויין , דוקטור , סגור ! " - מסכמת הפולניה - "אני מבקשת לקבוע תור לעקירה לבעלי בשבוע הבא " ....
=======================
שכן צועק מהמרפסת לשכן השני. "תגיד, מתי יש לך יום הולדת?" "במאי." "אז אני אקנה לך במתנה וילונות אחרת כולם רואים איך אישתך יורדת עליך! " ואצלך מתי? שואל השני. " ביוני"... אז אני אקנה לך משקפת כדי שתראה של מי האישה הזו!!!"
============================
תליין ונידון למוות הולכים בבוקר התלייה ליער לעמוד התליה.
בחוץ משתוללת סופת שלגים עזה.
מתלונן הנידון: איזה קור כלבים.
משיב לו התליין: אתה מתלונן? אני עוד צריך לחזור!
=============================
שבוע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!