ועוד כמה ודי..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • גבר שכב על שלוחן הניתוחים ועמד להיות מנותח על ידי בנו הכירורג.
    בטרם הורדם אמר האיש לבנו:
    "בן, תכניס לך את זה טוב טוב לראש שלך, אם דבר מה יקרה לי...
    אמא שלך תבוא לגור אצלך!!!"
    =====================

שני כורדים הולכים ברחוב ולפתע אומר אחד לשני : "אני חושב שציפור חירבנה לי על הקרחת, מה אני אעשה ?"
    עונה לו השני : "קח נייר ותנגב !"
    שואל הכורדי הראשון : "אבל איך אני אגיע עכשיו לתחת של הציפור ?"
    ========================

כורדי אחד שמנסה למכור את האוטו שלו כבר חודש, פוגש חבר ומספר שאף אחד לא מתקשר אליו ולא מתעניין באוטו. שואל החבר: "מה כתבת במודעה?" עונה הכורדי: "יד רביעית, קילומטרז' גבוה, תאונות רבות". החבר צוחק עליו: "ככה מוכרים אוטו? תכתוב יד ראשונה, קילומטרז' נמוך, שייך לרופא". לאחר שבועיים פוגש הכורדי את החבר וזה שואל אותו: "נו, מכרת כבר?" הכורדי עונה: "מה, השתגעת? אוטו כזה מוכרים?"
    ==========================

פולניה הולכת לרופא השיניים שלה .
    "דוקטור , כמה תעלה לי עקירת שן בינה ? " - היא שואלת .
    עונה הרופא : " מאתיים וחמישים שקלים !. "
    הפולניה : " מה ? זה סכום מטורף !!! אין אפשרות להוזיל את המחיר ? "
    "תראי, " עונה הרופא "אני יכול לרדת קצת במחיר , אם לא אשתמש בהרדמה . זה יעלה לך 200 ש"ח . "
    - " זה עדיין יקר לי מדי ! "
    - "או. קיי. " ממשיך רופא השיניים " אני יכול לוותר על ההרדמה ולעבוד עם זוג פליירים פשוטים , ואז המחיר יירד ל-100 ש"ח . "
    "לאאאא..." נאנחת הפולניה , "זה עדיין יותר מדי ... "
    " המממ ..." , מגרד הרופא את פדחתו , "יש עוד אפשרות אחת להוזיל את מחיר העקירה . אני יכול לתת לסטאז'ר (מתלמד) שלי לבצע את העקירה - לשם אימון , הוא ישתמש בפלייר מיושן , ללא הרדמה , ואז אני יכול לרדת במחיר ל-50 ש"ח בלבד , אבל לא פחות !!! "
    - "מצויין , דוקטור , סגור ! " - מסכמת הפולניה - "אני מבקשת לקבוע תור לעקירה לבעלי בשבוע הבא " ....
    =======================

שכן צועק מהמרפסת לשכן השני. "תגיד, מתי יש לך יום הולדת?" "במאי." "אז אני אקנה לך במתנה וילונות אחרת כולם רואים איך אישתך יורדת עליך! " ואצלך מתי? שואל השני. " ביוני"... אז אני אקנה לך משקפת כדי שתראה של מי האישה הזו!!!"
    ============================

תליין ונידון למוות הולכים בבוקר התלייה ליער לעמוד התליה.
    בחוץ משתוללת סופת שלגים עזה.
    מתלונן הנידון: איזה קור כלבים.
    משיב לו התליין: אתה מתלונן? אני עוד צריך לחזור!
    =============================

שבוע טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9 תגובות
עמוד 1
  • אולי באמת
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .