סקר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למי שיש חפץ מעבר- מתי ילדכם נגמל ממנו?

17 תגובות
עמוד 1
  • לשתי הבנות שלי יש חפץ מעבר, ולא יודעת מתי יגמלו
  • אביגל נגמלה לפני כחודש מהחיתול שלה. זה קרה מעצמו. פתאום הפסיקה לבקש אותו לשינה.
    מיכל עדיין עם הארנב שלה.
    גם איתן כמובן
    לא אכפת לי, מצידי שישארו עם זה עד הצבא, לא מפריע לי.

• אין
  • לאף אחת אצלי לא היה חפץ מעבר....

• ליונתן זה היה המוצץ ולקח לו הרבה זמן עד שנגמל (אחרי שאיתמר נולד) ועדיין הוא אומר לפעמים שהוא מתגעגע למוצץ.

לאיתמר יש "שמיכי" ובקבוק מים - משניהם אני לא רואה אותו נגמל בקרוב (אם אני רוצה לישון בלילה כמובן)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לשחר היתה שמיכה. הוא היה דבוק אליה
  • לליאבי היה מוצץ וחיתול וחודש אחרי שאיתי נולד הוא ניגמל לבד משניהם
    לאיתי גם מוצץ וחיתול והוא יותר קשור לחיתול מאשר למוצץ .אני לא רואה בזמן הקרוב שהוא יגמל מזה ועדין ממש לא מפריע לי
  • לנועם יש את "מרבי" (אם את זוכרת), והוא די נפרד ממנו כשנגמל מהמוצץ, ומדי פעם (אחת ל...) נזכר,מסניף קצת ושוכח ממנו שוב.
  • לשניהם אין. גאיה מאוד קשורה למוצץ שלה...אני כל הזמן מטפטפת לה בראש שביומולדת 4 המוצצים נפרדים מאתנו והולכים לשמח ילד אחר קטן.
    אני מודה שתמיד הציק לי בעין לראות ילדים באים לגן של גאיה עם שמיכי ובובה מרופטת .....למזלי ולשמחתי אין להם....
  • לשתיהן היו מוצצים, מללללללללא מוצצים, גמלנו אותן ביחד לפני שנה....

• תודה לאל אין לנו
  • אין !!!!!!

• לשקד היתה כרית נוי של פו הדב, הוא נגמל ממנה בסביבות גיל 3 אני חושבת... בעצם- יחד עם המוצץ.

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • ל-רון יש את סדרת הבובות של הנסיכות שלגייה, בל, היפיפייה הנרדמת וסינדרלה.
    הן ארוכות ויפות ודי קשה להסתובב איתן (כמובן שהיא מסתובבת עם אחת מהן) כי הן חצי מהגובה שלה בערך

• לשחר היה בקבוק מים שהיתה ישןה איתו, נגמלה ממנו בערך כשאורי נולד נראה לי....
    לאורי- יש את נני שלו (המגן ראש של המיטת תינוק) והוא לא מראה סימני גמילה. למרות זאת, הוא ישן איתו רק בלילה,לגן הוא לא לוקח אותו כבר. אגב, נני הוא חבר של מוצצי אז הם חייבים לישון ביחד חחחח

• למוריה היתה כרית (כרית הנקה קטנה)
    שהיתה ישנה עליה
    בערך בגיך שנתיים משהו כזה כבר הפסיקה

• מלבד המוצצים לא היה להם חפץ מעבר

את אופק דין גמלנו מהמוצץ לגמרי בגיל שנתיים וחצי ורום אופיר בגיל 3. אצל שניהם זה היה חצי שנה אחרי הגמילה מהחיתול... לא רציתי לעשות יחד

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה