היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה הייתה המתנה הכי יפה שקיבלת מבן זוגך? (לא כולל ילדים!)
מה הייתה המתנה הכי מכוערת שקיבלת מבן זוגך?(לא כולל חמות)
17 תגובות
עמוד 1
מתנה יפה...כורסאת מסאז' מפנקת אחרי הלידה של מוריה
ואולי בנות יצחקו עליי אבל באחד מימי ההולדת שלי הוא שלח לי זר פרחים ענק ...וממש התבעסתי...מבחינתו זה היה מתנה מבחינתי תביא 300 שקל אני יקנה לי משהו...
ביום ההולדת האחרון שלי קיבלתי מבשן שרשרת ועגילים מיוחדים מאד, השרשרת בצורת אשכול ענבים שהעיגולים עשויים מכסף, זהב וסברובסקי בעגילים יש שתי אליפסות כסף וזהב ועליהן תלוי פרפר סברובסקי
המתנה הכי מכוערת... לא ממש עולה לי לראש מתנה מכוערת
מתנות יפות לא חסר. בעלי יודע לבחור דברים יפים
שולי הרסת אותי עם הנעליים! נגה הרסת אותי עם החמות!!
המתנה הכי יפה, שיר שהוא שר והקליט לי
המתנה הכי יפה - טבעת אירוסין היא מהממת, הוא קלע בול לטעם שלי
מה הייתה המתנה הכי יפה שקיבלת מבן זוגך? (לא כולל ילדים!) שרשרת של "אמרו" מהממת שהוא קנה לי בטיול "ירח דבש" שעשינו בדיוטי פרי של המטוס.....עד היום אני זוכרת איזה כייף היה [email protected]
img] פייס: ortal_hori
לרוב הוא מעדיף לקחת אותי, כדי שאני אבחר לפי הטעם שלי... אבל פעם, בערך חודשיים אחרי הלידה של דניאלי, לא הבנתי למה הוא מתעכב כל כך בלחזור הביתה (במיוחד שהבטיח לי לבוא מוקדם) ואז הסתבר שהוא קנה לי שרשרת זהב מהממת
טבעת כסף יפה שקנה לכבוד הלידה של נועם. מתנה מכוערת לא הייתה, אולי לא שימושית...כשהיינו חברים קנה כזו קופסאת עץ עם הקדשה שיהיה למתכונים שלי :)
אבל מתנה מכוערת- אם אי אפשר להשתמש בחמות,אפשר להשתמש בגיסה
טבעת אירוסין שהוא קנה לי
הכי יפה..היתה טבעת סטייל "אירוסים" ..שהוא קנה לי ל 10 שנות נישוים בעצם הוא קנה רק אבן בודדת של קרוב ל 2 קארט יהלום ואת המסגרת הלכנו לבחור יחד.. הכי מכוערת...לא היה..כי בד"כ הוא לא קונה מתנות בכלל אלא מביא מזומן
המתנה הכי יפה זה שרשרת יהלום בצורה מיוחדת כזאת ליום הולדת לפני שנתיים מתנה מעצבנת ליום האהבה זה קופסא בצורת לב מלאה סוכריות גומי( אני מאוד אוהבת סוכריות גומי) אבל זה עלה לו איזה 200 שקל הוא יכל למצוא משהו יותר מעניין
טוב אז אצלנו זה ככה בעלי מתנות אוהב להביא תכשיטים זהב לבן כמו שאני אוהבת ולי זה נמאס אז בשנים האחרונות הוא מביא לי מזומן ובדרך כלל שואל גם כמה אני רוצה אז אני מרוצה מאוד.
מתנות יפות לא חסר- אבל המתנה הכי מרגשת שקיבלתי ממנו- חתיכת גזע עץ חרוטה, עבודת ידיו, בברכה לכבוד יום השנה הראשון שלנו (שיצאנו יחד, עדיין לא היינו נשואים). והכי מרגש, שקיבלתי את זה בבית החולים (הוא היה מאושפז אחרי תאונת דרכים קשה שעבר כמה ימים לפני).
מתנה מכוערת...? לא עולה לי כלום מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
המתנה הכי יפה- בגיל 30 לפני שנה, מסיבת הפתעה ולאחר מכן נופש במלון סיטי סנטר בעזריאלי, אני מטורפת על המלון הזה.
מתנה לא יפה.. לא זוכרת אחת כזו..
את מאמינה לי שהוא לא קנה לי אף פעם מתנה בעצמו
מתנה הכי יפה - הטבעות שהכין לי להולדת הילדים - אחת גדולה להולדת אדיר, וטבעת יהלום קצת יותר "צנועה" להולדת אמילי. אני לא מורידה אותן. חוץ מזה שהן יצירות אמנות