היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם בכל בית חולים ניתן לקחת? מישהיא יודעת אם יש בקפלן? כמה זמן מראש יש להזמין אותה? ואם הלידה ממשיכה יממה, היא נמצאת כל הזמן איתך? איפה אפשר לקבל אינפורמציה על מיילדת פרטית?
3 תגובות
עמוד 1
לא יודעת לגבי קפלן. יש שירות כזה בתל השומר. עולה 3300 שח. המיילדת איתך כל הלידה אלא אם נגמרת לה המשמרת ואז מתחלפת מיילדת והשניה איתך כל הזמן. צריך לדבר איתם כמה שבועות לפני הלידה. באתר של שיבא יש פרטים יותר מדויקים. כנסי לראות. ושיהיה בהצלחה בכל מקרה!
הייתי עם מיילדת-פרטית באסף-הרופא: 3,300 ש"ח (אני גרה ליד קפלן). שווה כל-שקל,הצילה אותי מקיסרי+ואקום..כי אם הכל לא הולך חלק,מהיר וזריז,אז מתחילים להתערב רפואית והיא עמדה מול הצוות וצדקה,כי היא באה מתוכו. הנק' שאת לא-יכולה להכירה מלפני-כן, כי זהו שירות פרטי בבי"ח-ציבורי.
היתה מקסימה ומדהימה כמובן!
יש גם בלניאדו,מיילדות-פרטיות,שאת יכולה לבחור אותן מלפני-כן,3,400 ש"ח.