אז אומנם זה ילד שני אבל........... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

ניראה לי שאני תמיד אהיה לחוצה!!
    הבונבון הקטן שלנו יום שישי היה ממש לא רגוע!! ניסינו הכל!! הבנו שחם לו והוא היה לבוש קצר ( רק בגד גוף בלי מכנסיים ) ובאמת היה חם בבית! אז הפשטנו אותו לגמרי ונשאר רק עם חיתול.
    הוא לא כ"כ אכל , אומנם עושה פיפי אבל הרגשתי חוסר תאבון אצלו ( אני מניקה )
    מדדתי חום 37.6,, עשיתי לו אמבטיה פושרת ובאמת הוא היה יותר רגוע

3 תגובות
עמוד 1
  • מי שאמר שילד שני זה ללא לחץ שיילך לחפור למישהו אחר!!!
    עם נטלי אני לחוצה בדיוק, אם לא יותר, מאשר שהייתי עם אוריאל.

יכול להיות שהוא מחליף בין יום ללילה. קורה להמון תינוקות קטנים.

שירגיש טוב

• אני הייתי לוקחת לרופא לבדוק ולוודא שהכל בסדר
  • ב"ה

דניס,אני מאכילה אותו בד"כ עם מאוורר ובגד קצר,
    או עם אנחנו בסלון אני מדליקה מזגן ושמה ארוך דק............

ולורה, בקשר ליום לילה זה לא שהוא אוכל כל הלילה הוא דווקא בלילה אוכל כל 3 או אפילו 4 שעות...

העניין הוא שאני מפוחדת : בגיל 3 שבועות היינו מאושפזים איתו בבי"ח בגלל חום.
    הייתי שבועיים אח"כ אצל הרופא והוא אמר שיש לו הגדלה בכבד משו כזה והוא אמר כנראה בגלל הוירוס שהיה. וצריך לעקוב עוד שבוע משו כזה ולבדוק שוב. הקטע שאני לא זוכרת מתי אני צריכה ללכת איתו השבוע או שבוע הבא...... חחחח. איזה זיכרון נהיה לי שחבל"ז.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה