היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי היה ממש מחורפן עליי בהריון.. אבל אני ממש נגעלתי מעצמי והתבאסתי
אצלי הוא אהבבב אמר שממש מתאים לי
בעלי אוהב ונמשך לגוף שלי לפני ההריון, בהריון וגם אחריו... זה דבר שלא משתנה אצלו אף פעם
אני ממש לא הייתי סקסית בהריון בעיני... בעיניו אני חושבת שכן- הציצים שלי גדלו והוא כל הזמן רצה לגעת בהם חחחח
אצל בעלול לא השתנה היחס אלי בהריונות אבל אני אהבתי את עצמי בהריון
חולה על הבטן שלי על הציצים שלי ועל התחת שלי חחחחח
הציצי שלי תמיד גדול בלי קשר להריון
בעלי אהב ואוהב לפני, במהלך ואחרי ההריון... אני מאוד אהבתי את הבטן ההריונית שלי, מתגעגעת לזה מאוד!
את מתכוונת פה למי שהמציאה את המונח ה-הריונית הסקסית !!!
נטלי לא התכוונתי אם הבעל נמשל כי באישה מטפחת אץ עצמה או לא., הכוונה היתה שיש גברים שנורא סולדים מעצם העובדה שבזמן הסקס הם יכולים ״ לפגוע בעובר״ ובגלל כך יורד להם החשק המיני
קודם כל ממש לא הסברת את עצמך בהודעה - לא רשמת שאת מתכוונת על הסקס בהריון!! הכותרת שלך הייתה הריונית סקסית והאם הוא נמשך !! ועל זה עניתי!! ולשאלתך
בעלי לא פוחד ולא סולד !!! ברוך השם הכל דובדבן
בעלולי מת עליי בלי קשר
יש גברים שזה הפטיש שלהם לשכב עם נשים הריוניות זה ממש מושך אותם!
גם בהריון גם לפני וגם אחרייי מת אלי אבל לפי דעתי הייתי הר מרון
בעלי אוהב אותי בכל מצב וכל הזמן רודף אחרי ונוגע בי חחח . אפילו שלפעמים אני לא מרגישה טוב בגלל תופעות ההריון
טוב, אז בעלי היה מאלה שלא מתלהבים מאשה הריונית. הוא כן פחד לגעת בי יותר מידי והוא כל הזמן אמר שלא מרגיש בנוח כי הם בפנים. עכשיו הוא כמובן חזר לעצמו.
ויקי, אצלי היה אותו דבר..
היה לו ממש מוזר עם התינוק בפנים.. הוא לא נגעל, אבל לא זרם לנו.