שלום שלום! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת שככה נעלמתי מהאופק....פשוט אין לי מחשב וגיסתי (-אחות של בעלי) היקרה משכירה דירה מצוד אלינו ויש לה מחשב נייד ככה שאני משאילה לה אותה לפעמים..
    אז-מה שלומכן? איך אתן מרגישות?

רציתי לשאול שאלה- לקחתי גלולות (-אמילי) ויום אחד שכחתי ואיך שבאתי לקחת את הגלולה אני מגלה שקיבלתי מחזור.....(שבוע אחרי שסיימתי את המחזור שלי)עכשיו-האם אתן יודעות אם אני אקבל בזמן שלי את המחזור? או שאני אקבל אותו עוד חודש?

6 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה את הגלולות האלה.. אבל אם עכשיו קיבלת תתחילי חפיסה חדשה והמחזור יבוא עוד חודש,.
    איך הבנות?? ספרי שנים שלא היית פה..
    בנות כמה הן?? 

• אני רוצה להפסיק בכלל עם הגלולות..... אז אם אני לא לוקחת עכשיו בכלל הוא יכול להגיע לי בזמנו?

הבנות מ-ק-ס-י-מ-ו-ת!!! אני פשוט משתגגגגעעעתתתתת עליהןן!! אני מאוהבת,משוגעת,מכורה אליהןן!!!

הן בנות 3 חודשים הנסיכות שלי!!

• אם המחזור שלך סדיר... הוא אמור לבוא בזמן.. למרות שיכול להיות שיבושים בגלל הגלולות..
    תראי תתייעצי עם הרופא שלך הכי בטוח

• קשה מאוד להשיג ככה את הרופא שלי. התייעצתי עם האחיות שם והיא אמרה לי שהיא לא יודעת אם המחזור יגיע או לא כי כמו שאמרת הגלולות יכולות לעשות בלאגן....אבל בגדול המחזור שלי סדיר...

אני באמת צריכה ורוצה לעלות תמונות אבל עכשיו אני לא בבית אני בגינה ואני צריכה את המצלמה והיא לא איתי אז בעז"ה אני אעלה.....

הן מ-ת-ו-ק-ו-ת ו-י-פ-ו-ת!!!!!! יווו אני חוווווולללללהההההההההההההה עליהןןןן!!! אין איןן!!!!!!

• שלום לך!!!!
    לא מבינה בגלולות.. רק רציתי לומר הייי!

• התגעגענו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה