צריכה את דעתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נעליי צעד ראשון
    באיזה גיל?
    של איזה מותג?
    וקניתם רק שהתחילו ללכת או לפני?
    אז התאומים שלי אפילו לא בכיוון ללכת משהו הזוי כלכך רוצה כבר לקנות להם אבל
    מידה 19 ענק עדיין
    כאילו הרגליים לא גדלות משהו הזוי
    לפעמים נראה לי שרק לפני כיתה א נקנה צעד ראשון

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מצליחה לראות את הסרגלים שלך (חסום לי מהעבודה) - בני כמה הם?
    בכל אופן, זה משתנה מילד לידל, אין חוקים עניין הגיל, כל ילד לי קצת ההתקדמות שלו.
    בכל מקרה, רצוי מאוד לקנות נעליים רק אחרי שהם הולכים בצורה יציבה 2-3 חודשים, עד אז - שילכו יחפים כמה שיותר, זה הכי טוב

• באיזה גיל? כשהם מתחילים ללכת...
    לתאיר קניתי אחרי שהיא הלכה יחפה משהו כמו שבוע שבועיים...
    איזה מותג? בזמנו קניתי של "אלפנט"
    אני לא חושבת שחייבים מותג - פשוט חייבים שזה יהיה צעד ראשון
  • כמו שכתבו עדיף לקנות נעליים רק אחרי שהם הולכים יציב, והאמת שכמה שיותר בלי נעליים יותר טוב, זאת אומרת שבבית בכלל לא הייתי שמה, רק בחוץ אם הולכים לגן שעשועים.
    הנעליים הראשונות שקניתי להם הם היו של אלפנטן, ליאל ויונתן התחילו ללכת בגיל עשרה וחצי חודשים אז אני מניחה שקניתי את הנעליים רק בגיל שנה, בטח לא לפני שהתחילו ללכת!!!

ונכון שזה כייף לקנות להם נעליים והכל, אבל קודם כל נעלי צעד ראשון הם מאוד יקרות (לפי דעתי גם זה בולשיט, ולא חייבים לקנות מהחברות הכי יקרות כמו שעשיתי בזמנו, כל נעל גמישה שמחזיקה את הרגל כמו שצריך מספיקה) אז חבל לבזבז כסף עוד לפני שהם מתחילים ללכת.
    אם את מאוד רוצה, יש נעליים מאוד יפות של טרום הליכה, לדעתי שוב בזבוז של כסף כל עוד הם לא הולכים, חם עכשיו והכי טוב ונכון שיסתובבו יחפים, ברגע שהם יתחילו ללכת אז זה משהו אחר, כי זה כבר נגד החלקה (יש גם אחלה גרביים)

ואל תדאגי, הם ילכו בסוף!

רותי
  • לאלין קניתי נעל צעד ראשון בגיל שנה וחודשיים אבל לא ישר אחרי שהתחילה ללכת
    רוב הזמן היתה יחפה

היא נעלה מידה 18
  • לשתי הבנות נתתי ללכת עם גרבי הליכה בערך חודש-חודשיים (גרביים כאלו שיש להם סוליה כזו מעור) בשביל שילמדו לייצב את ההליכה. רק אח"כ קניתי נעליים.

צעד ראשון זה חרטא.....בגדולה שלי כמו אמא מתלהבת קניתי צעד ראשון של אלפנטן באיזה 200 ש"ח אם לא יותר - זה שחיטה מטופשת. נעלי ספורט טובות מכל פירמה עושה את העבודה......בילדה השנייה כבר לא השקענו על המותג המטופש הזה. חבל על הכסף.
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • כמו שכבר רשמו לך, נעליים קונים רק אחרי שהילד הולך יציב בערך חודש.
    כל הנעלי צעד ראשון לדעתי זה בולשיט. צריכה להיות חברה טובה, הנעל צריכה להיות גמישה וקלה.
    לבנות לא זוכרת איזו חברה קנינו, לאיתן קנינו אלפנטן. הוא מידה 19.

• קנינו בגיל שנה, היא התחילה ללכת בגיל 11 חודש ושבוע
    אלפנטן
    בעיקרון כל נעל עם סוליה גמישה (לקפל בצורת ירח - כלומר פנימה, ובצורת פיתול) היא טובה מספיק.
    ד"א אם את קונה סנדלים אז בגיל הזה הם לא כ"כ מכסחים את הנעליים, וזה יכול להחזיק לך את כל העונה (אז אפשר להתפשר על המחיר ולקנות יותר יקר). חוצמזה בסוף עונה בדר"כ יש 1+1 שזה טוב לך
  • אל תקני לפני שהם הולכים טוב (לפחות חודשיים), תמדדי להם ותראי שנוח להם ללכת
  • קנינו אחרי אחרי שהילדות הלכו, הליכה יציבה של לפחות חודש
    נעליים של אלפנטן לשלושתן

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה